Σε Στρατηγείο Αλβανών Κακοποιών είχε μετατραπεί η Εστία…

Όπως ανέφεραν αξιωματικοί της ΕΛΑΣ, οι κακοποιοί είχαν αποκτήσεις τον πλήρη έλεγχο στις παλιές φοιτητικές εστίες. Προέβαιναν σε face control καθώς δεν ήθελαν να πέσουν στα χέρια της αστυνομίας ενώ σε φοιτητή είχαν βγάλει ακόμα και όπλο με αποτέλεσμα οι φοιτητές να ζουν σε καθεστώς τρόμου.

Οι κακοποιοί δεν είχαν συγκεκριμένα δωμάτια, διάλεγαν κι έπαιρναν με τη βία όποιο δωμάτιο ήθελαν από τις εστίες  ενώ σε κλίμα τρομοκρατίας ζούσαν και οι δυο επιστάτες οι οποίοι ήταν άοπλοι και δεν μπορούσαν να τα βάλουν ουσιαστικά μαζί με τους κακοποιούς

Με τα χρήματα από τις έκνομες δραστηριότητες τους φαίνεται να ζούσαν μια πολυτελή ζωή, όπως ανέφεραν αξιωματικοί της ΕΛΑΣ. Χρησιμοποιούσαν αυτοκίνητα, ναρκωτικά, είχαν ότι ήθελαν αυτά τα χρόνια, μέσα στον χώρο των φοιτητικών εστιών.

Όσον αφορά τον 30χρονο φερόμενο αρχηγό των δυο συμμοριών φαίνεται να υπήρχε μύθος γύρω από το όνομά του με αποτέλεσμα νεότερα άτομα ηλικίας 20 ετών ήθελαν να βρεθούν κοντά για να ζήσουν, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν άνθρωποι της ΕΛΑΣ, το όνειρο του γκάνγκστερ.

Να σημειωθεί ότι δίπλα στον 30χρονο υπήρχαν τρία πρωτοπαλίκαρα που ήταν επίσης σκληροί κακοποιοί. Είχαν αποφυλακιστεί πριν από 1,5 χρόνο από τις φυλακές όπου κρατούνταν από το 2011 όταν και συνελήφθησαν ως μέλη της συμμορίας με τα καλάσνικοφ ενώ κατηγορούνταν και για βιασμούς.