Σερραίος Λεβεντόπαπας χορεύει το «Μακεδονία Ξακουστή» και τους …Τελειώνει (video)

Ο πατέρας Κωνσταντίνος Τσίντσιος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη περιοχή Βαμβακόφυτο Σερρών. Σήμερα, σε ηλικία 80 χρονών, έχει δυο παιδιά, πέντε εγγόνια και οι συντοπίτες του τον λατρεύουν, αφού πάντα βρίσκεται στο πλευρό τους, έτοιμος να προσφέρει και να βοηθήσει όσο μπορεί.

Ο συνταξιούχος ιερέας βρέθηκε στο 2ο Χειμερινό Αντάμωμα των Βαμβακοφυτιανών που πραγματοποιήθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων σε γνωστή αίθουσα εκδηλώσεων της περιοχής και στο άκουσμα του τραγουδιού «Μακεδονία Ξακουστή», με περηφάνια έσυρε πρώτος το χορό, αφήνοντας όλους τους παρευρισκόμενους άφωνους!

«Η Μακεδονία, ήταν είναι και θα είναι ελληνική» μας λέει ο πατέρας Κωνσταντίνος μιλώντας στο The Caller. «Οι Σλάβοι είναι Σλάβοι, δεν μπορούν να λέγονται Μακεδόνες.

Μακεδονία εστίν Ελλάς και δεν μπορούμε μετά από τόσους αγώνες να την παραδίδουμε άνευ όρων. Εγώ παιδί μου, από τους παππούδες μου και τους γονείς έτσι γαλουχήθηκα.

Δεν μπορούμε να τα σβήνουμε όλα με μια μολυβιά. Όταν χορεύω αισθάνομαι περήφανος και θα χορεύω μέχρι ο Θεός να με έχει γερό».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Λεβεντόπαπας χορεύει το Μακεδονία Ξακουστή