Το Mήνυμα του Σμηναγού (Ι) Στράλη απο το «ΖΕΥΣ»: Έλληνες σηκώστε Ψηλά το Κεφάλι! (video)

Μάγεψε το F-16  ΖΕΥΣ  με τις  μανούβρες τις χαμηλές διελεύσεις ,τα 9 G και κλειστές στροφές κατά μήκος του άξονα !photos_airshow_053

Αλλά την παράσταση έκλεψε ο Σμηναγός  (I) Στράλης Χειριστής του F-16 που μιλώντας  μέσα από το πιλοτήριο του ΖΕΥΣ  συγκίνησε με το Μήνυμα  του !

Χρόνια Πολλά Θεσσαλονίκη,Χρόνια πολλά Μακεδονία ,Χρόνια πολλά Ελλάδα…Έλληνες ούρλιαξε το παλικάρι και ακούστηκε στα Πέρατα του Κόσμου εμείς είμαστε εδώ!

Έλληνες σηκώστε Ψηλά το Κεφάλι και αμέσως μετά ακούστηκε ο Εθνικός Ύμνος

f3Αμέσως μετά ακούστηκαν οι νότες  του Σκουλά Ήλιος Θεός που φτάνουν στα παλληκάρια μας στο Ποτάμι στα βράχια ,στις βραχονησίδες και τα φυλάκια του Αιγαίου !

Ο Σγο (Ι) Σωτήριος Στράλης (πρώτη του επίδειξη ήταν στο Μάλεμε) που ύστερα από το πέρας της εκπαίδευσής του, παραλαμβάνει τη σκυτάλη της ομάδας το 2015 ως επικεφαλής Σγο Ανδρουλάκη (φώτο) Για το υπόλοιπο της σαιζόν 2014 η ομάδα θα έχει δύο DEMO PILOT στη διαδικασία παράδοσης – παραλαβής, που θα δώσουν το καλύτερο εαυτό τους για άψογες επιδείξεις, προβάλλοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την ομάδα, την ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ και την ΕΛΛΑΔΑ σε διεθνές επίπεδο.


Tο  video με επίδειξη του ΖΕΥΣ   σε λίγο στη Σελίδα  του Veteranos


Διάφορα Άρθρα