ΟΙ Σκοπιανοί κατεβαίνουν στο «EURO » ώς Μακεδόνες …Και εμείς να φυλάμε τα νώτα τους !!!

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε  ο Εορτασμός της Ημέρας της Πολεμικής Αεροπορίας της χώρας με τα Ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη F-16  να Ίπτανται στο Εναέριο Χώρο των Σκοπιανών  …Την ώρα που οι Σκοπιανοί κατεβαίνουν στο ΕUΡΟ ώς Μακεδόνες»

«Ντροπή και κρίμα»

«Το να γιορτάζουμε την Ημέρα της Πολεμικής Αεροπορίας  στα Σκόπια με πτήσεις αεροσκαφών άλλης χώρας (επειδή δεν έχει η δική μας!) είναι ντροπή και κρίμα για το κράτος, για τον στρατό και για ολόκληρο το έθνος» έγραψε σε μήνυμά του ο καθηγητής Αλεξάνταρ Νάσεφ.

Και έκλεισε το μήνυμά του με «υστερόγραφο», δίνοντας «Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της πτέρυγας της Πολεμικής Αεροπορίας για την Ημέρα της Μονάδας».

Η ανάρτηση του καθηγητή έγινε μετά το μήνυμα της υπουργού Άμυνας της Βόρειας Μακεδονίας Ραντμίλα Σεκερίνσκα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την «Ημέρα της Πολεμικής Αεροπορίας, μιας μονάδας που αναπτύσσεται συνεχώς από το 1992.

Σήμερα είναι μια μονάδα χώρας μέλους του ΝΑΤΟ που καλύπτει τον εναέριο χώρο σε ολόκληρη την επικράτεια της «Βόρειας Μακεδονίας» σε συνεργασία με τις χώρες μέλη της Συμμαχίας»….Χωρίς να αναφέρει οτι τα F-16  που τους φυλάνε είναι Ελληνικά!

Προαναγγέλλοντας την τελετή, το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων των Σκοπιανών MIA έκανε λόγο για «επίδειξη πτήσεων από την Αεροπορία του Στρατού (σ.σ.: ελικόπτερα) καθώς και αεροσκαφών F-16 που πραγματοποιούν τακτικές αεροπορικές περιπολίες του ΝΑΤΟ στην επικράτειά μας» …

…χωρίς  όμως να αναφέρει  οτι τα F-16 που φυλάνε τα νώτα των Σκοπιανών είναι Ελληνικά !!

Σχόλιο: Η Ντροπή είναι μόνο δική μας που καταντήσαμε να παρακαλάμε τους Σκοπιανούς να εφαρμόσουν την Κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών ...

Πηγές (Σκοπιανό Πρακτρορείο Ειδήσεων ΜΙΑ & echedoros-a.gr)Περισσότερα Άρθρα