Σκοτώθηκαν 3 Τούρκοι Κοκκινομπερέδες της Ειδικής Ομάδος (ÖKK) του Τ/ΓΕΕΘΑ στην …Επιχείρησή (Claw-Lock)

«Στη συμπλοκή που έλαβε χώρα με τα μέλη της αυτονομιστικής «τρομοκρατικής» οργάνωσης του PKK  στην περιοχή της Επιχείρησης Claw-Lock στις 07 Ιουλίου 2022, ο Ειδικός. Ο λοχίας Murat YILDIRIM σκοτώθηκε και 3 ακόμη Κοκκινομπερέδες   τραυματίστηκαν.

Οι τραυματίες μας μεταφέρθηκαν αμέσως στο νοσοκομείο και ξεκίνησε η νοσηλεία τους».  Το Υπουργείο  Άμυνας της Τουρκίας ανακοίνωσε ότι ο Ειδικός Λοχίας Muhammed Mustafa Koca (26) και ο Ειδικός Λοχίας Ömür Ertuğrul Sarı  σκοτώθηκαν  στην περιοχή της επιχείρησης Claw-Lock.

• Στις 07 ΙΟΥΛ22 σκοτώθηκε o ΕΠΟΠ Δεκανέας (ΠΖ) Murat Yıldırım μαζί με τους προαναφερθέντες ομοιόβαθμους Muhammet Mustafa Koca και Ömür Ertuğrul Sarı από πυρά ανταρτών του ΡΚΚ. Και οι 3 αποτελούσαν μέλη ομάδας της Διοίκησης Ειδικών Δυνάμεων (ÖKK) του Τ/ΓΕΕΘΑ

Ο Ειδικός Πεζικού Λοχίας Ömür Ertuğrul Sarı (27), ο οποίος υπηρετούσε στην περιοχή της επιχείρησης Claw-Lock, σκοτώθηκε  στη σύγκρουση με την τρομοκρατική οργάνωση. Η σορός του Λοχία  μεταφέρθηκε στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Cengiz Topel με αεροπλάνο της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας.

 Περισσότερα Άρθρα