«Σόκ & Δέος στο Δίδυμο της Άμυνας» …Το βράδυ της Μεγάλης ήττας

Εικόνες που δείχνουν τι επικρατούσε στο Επιτελείο του Σύριζα  που πριν μερικές ώρες η αλαζονεία περίσσευε …Το Σύνθημα του Τσίπρα θα τους  τελειώσουμε ή μας τελειώσουν δεν πέρασε στο κόσμο που κατάλαβε οτι ετούτοι εδώ άνοιγαν πόλεμο !!

Εναντίον ποιανού άραγε στο άλλο μισό των Ελλήνων ; Οι Εικόνες είναι χαρακτηριστικές ,αλλά κατάπληξη προκαλούν οι εικόνες απο το δίδυμο της Άμυνας που τουλάχιστον πρέπει να είναι σοβαροί και ψύχραιμοι  ακόμη και σε περίοδο Κρίσεων, όχι σε εκλογές !

Το ύφος του Δασκάλου που είναι ΑΝΥΕΘΑ είναι χαρακτηριστικό ,ενώ εντύπωση μας προκαλεί και το Ύφος του Ναυάρχου Αποστολάκη που σίγουρα θα μετάνιωσε για την επιλογή του να ορκιστεί ΥΕΘΑ

Τι να λέει άραγε ο Κουίκ τώρα που συνήθισε τα ζει μεταξύ πτήσεων σε ολόκληρο τον κόσμο ,με το  Ζουράρι που στα γεράματα μάθε γέρο γράμματα ;


Διάφορα Άρθρα


  • Gdfserdy Fgregnm

    Τώρα καταλάβατε παιδάκια, οτι ο Ένας Έλληνας κοιτάει να φάει το ματάκι του άλλου Έλληνα;
    Όσο για την «ήττα» του ΣΥΡΙΖΑ, είναι απλώς τα προεόρτια για την αλλαγή σκυτάλης, με τον Κούληςςς. Δεν μου λέει και κάτι αυτό. Μαριονέτες είναι όλοι τους.

    Και τέλος, σχετικά με τον ΑρχΥπερΣτράτηγο, που φαίνεται στενοχωρημένος, δεν νομίζω να του καίγεται καρφάκι. Δεν έχασε και τίποτε. Όπως δεν έχασε και ο Τσοχατζόπουλος τίποτε, μπαίνοντας φυλακή για τα ματάκια του κόσμου και βγαίνοντας έξω με τον νόμο του Παρασκευόπουλου, χωρίς να χρωστάει μία. Να τα πείτε κι αυτά κάποτε, γιατί πολλοί από εμάς, υπηρετήσαμε επί Τσοχατζόπουλου.