Στην «Αναχώρηση του Σμηναγού» ο ΥΠΑΜ Πάνος Καμμένος…Καθώς και ο Πρόεδρος της Ν.Δ

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες ο Υπουργός Εθνικής  Άμυνας Πάνος Καμμένος θα μεταβεί με Ε/Π της Α.Σ στην Πατρίδα του ‘Ήρωα Σμηναγού για την Τελευταία πτήση του Γιώργου προς τα Ουράνια !

Επίσης στο Μορφοβούνι της Καρδίτσας αναμένεται το πρωί του Σαββάτου και ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης ,ενώ ο τ.Τομεάρχης Άμυνας Άδωνις Γεωργιάδης  από τα Τρίκαλα  απόψε μεταβαίνει στην Καρδίτσα όπου και θα διανυκτερεύσει  ,ενώ  το πρωί του Σαββάτου θα παρευρεθεί στο ξεπροβόδισμα του Σμηναγού!

Σύσσωμη αναμένεται να παρευρεθεί και  η Στρατιωτική Ηγεσία …Στο Ηρωικό Μορφοβούνι (Βουνέση) την ιδιαίτερη Πατρίδα του Γιώργου όπου απο απόψε έχουν αρχίσει τα Μοιρολόγια οι Γυναίκες του Χωριού !

Στο προσκύνημα του Σμηναγού αναμένεται να γίνει το αδιαχώρητο ,αφού ήδη πολλοί Συνάδελφοί του  ε.ε αλλά και Απόστρατοι Αξιωματικοί έφτασαν ήδη στην πόλη της Καρδίτσας !

Το παρόν θα δώσουν και οι Πολεμιστές της ΕΛΔΥΚ 74 που έφτασαν ήδη για αυτό το σκοπό …Τα πνεύματα είναι οξυμένα και η αγανάκτηση πνίγει τους Πολεμιστές