Στην Αντεπίθεση στο Αιγαίο περνά το ΓΕΕΘΑ …Έτοιμο Αρματαγωγό ανά πάσα στιγμή με Ετοιμοπόλεμους Πεζοναύτες!

Σε μια από τις πλέον  σοβαρότερες κινήσεις Στρατηγικής φαίνεται να περνά το ΓΕΕΘΑ που μετά από εισηγήσεις και προτάσεις, εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να έχει εν πλω. ανά πάσα στιγμή ..  Ετοιμοπόλεμους Πεζοναύτες στο Αιγαίο !

Το Σχέδιο δεν είναι τωρινό αλλά θα υλοποιηθεί σύμφωνα με πληροφορίες για πρώτη φορά στην Άσκηση «ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ « που θα αναμένεται να χτυπήσει από τις Αρχές  Ιουνίου το Αιγαίο…(Αφού ήδη δοκιμάστηκε στον Πυρπολητή με άριστα αποτελέσματα)

Σύμφωνα με το Σενάριο προβλέπεται σε περιόδους υψηλής Κρίσης Πολεμικό Σκάφος να περιπολεί στο Αιγαίο και να έχει στα σπλάχνα του ,ετοιμότητα με Δυνάμεις Απόβασης σε οποιοδήποτε νησί ,μικρονήσι ή βραχονησίδα στο Αιγαίο !

Οι Ετοιμοπόλεμοι Πεζοναύτες θα είναι με πλήρη Εξοπλισμό και όχι μόνο με ελαφρύ ή καταδρομικό εξοπλισμό και θα μπορούν να επιχειρούν παντού χωρίς να είναι χρονικά μακριά από ένα ενδεχόμενο θερμό  συμβάν !

Αυτό θα δώσει στο ΓΕΕΘΑ ένα Τεράστιο πλεονέκτημα κινήσεων και θα αλλάξει τα δεδομένα της Ελληνικής Αντίδρασης ,σε ενδεχόμενο θερμό επεισόδιο  που θα επιχειρήσουν στη Θάλασσα ,τα Γεράκια της Άγκυρας !

«Ο Σχεδιασμός της Μετακίνησης της Ταξιαρχίας των Πεζοναυτών κοντά στο Ναύσταθμο δεν φαίνεται να σχεδιάστηκε τυχαία …»

 


Διάφορα Άρθρα