Στην Κομοτηνή Αμερικανοί «Διπλωμάτες» για …Συνάντηση με το DEB!

142789920869151Η ηγεσία του DEB συναντήθηκε με Αμερικανούς «διπλωμάτες»…Πολύ αγάπη δείχνουν τελευταία  οι Αμερικανοί για τους Τουρκόψυχους …Μας ετοιμάζουν κάτι;

Ο Ραφαέλ Ντίαζ-επικεφαλής του Πολιτικού Γραφείου της πρεσβείας των ΗΠΑ (μόνο;) στην Αθήνα (φώτο) και η επιτροπή που τον συνόδευε συναντήθηκε στην Κομοτηνή με την ηγεσία του DEB.

Στην συνάντηση που έγινε την Τρίτη 31 Μαρτίου μετείχαν από την μια μεριά οι αρμόδιοι της αμερικανικής πρεσβείας και από την άλλη ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, ο αντιπρόεδρος του DEB και υπεύθυνος των γραφείων Ξάνθης Οζάν Αχμέτογλου και η διευθύντρια διεθνών σχέσεων του κόμματος η Λεϊλά Σαλίχογλου.

Στην συνάντηση υπήρξε ενημέρωση για τις εργασίες του DEB και περιγράφηκαν τα προβλήματα και τα αιτήματα της (τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης.)

Στην συνάντηση τέθηκαν τα θέματα που αφορούν την μειονότητα και εξετάσθηκαν οι σχετικές με την μειονότητα τελευταίες εξελίξεις.

Οι διοικούντες του DEB ανέφεραν πως έχουν προσδοκίες από την νέα κυβέρνηση της χώρας και ελπίδες πως τα μειονοτικά θέματα θα φτάσουν στην λύση τους.

Στο τέλος της συνάντησης οι διοικούντες του DEB ευχαρίστησαν τον Ραφαέλ Ντίαζ – επικεφαλής του Πολιτικού Γραφείου της πρεσβείας των ΗΠΑ  και την επιτροπή που τον συνόδευε, για την επίσκεψη τους αυτή.
Ιστοσελίδα του κόμματος DEB  1/4/2014 /TurkikaNea.gr

Σχόλιο :H ηγεσία του DEB συναντήθηκε με Αμερικανούς «διπλωμάτες»…Πολύ αγάπη δείχνουν οι Αμερικανοί για τους Τουρκόψυχους …Μας ετοιμάζουν κάτι;