Στην Κύπρο μόνοι οι αριστεροί έχουν δικαίωμα να τιμούν τους νεκρούς;

45Με παρατράγουδα στιγματίστηκε το Μνημόσυνο των πεσόντων στο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 1974, στο κοιμητήριο Κωνσταντίνου και Ελένης.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του ΕΛΑΜ δέχθηκε προπηλακισμούς από παρευρισκόμενους κατά την κατάθεση στεφάνων που έγινε μετά το μνημόσυνο.Στη συνέχεια, μία κοπέλα που βρισκόταν εκεί, ανέβηκε και κατέβασε το στεφάνι του ΕΛΑΜ.(Γιατί άραγε; )

Η τοποθέτηση του ΕΛΑΜ για το επεισόδιο

«Η παρουσία αντιπροσώπων του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) στα σημερινά επίσημα μνημόσυνα είχε στόχο να στείλει σαφέστατα το μήνυμα ότι ο λαός μας και ιδιαίτερα οι νέες γενεές πρέπει να μείνουν ενωμένες και μονιασμένες, μακριά από εμφύλιους διχασμούς του παρελθόντος.

Σκοπός όλων μας πρέπει να είναι ο αγώνας για απελευθέρωση της Πατρίδας μας, απέναντι στον κοινό και μοναδικό μας εχθρό, την Τουρκία», ανέφερε σε γραπτή του δήλωση του ΕΛΑΜ.

Πηγή: philenews

Σχόλιο: Ντροπή :Ο αγώνας για την Πατρίδα και την Δημοκρατία κουμπάροι δεν έχει μόνο τους αριστερούς πολίτες της Κύπρου …Για μαζευτείτε γιατί θα αρχίσουμε να βγάζουμε πολλά για τον «Αγώνα των Αριστερών !!»

Αυτό δεν σημαίνει σε καμιά περίπτωση αποδοχή των Πολιτικών θέσεων κάποιων κομμάτων του νησιού!