Στις Φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε ο Μακελάρης του Πηλίου!

Στις φυλακές Κορυδαλλού βρίσκεται από χθες, ο 32χρονος που φέρεται να δολοφόνησε την πρώην σύζυγό του 28 χρόνων και τον 30χρονο αδελφό της, τη Δευτέρα 5 Απριλίου στη Μακρινίτσα.

Η μεταγωγή του κατηγορούμενου για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, κατά συρροή, έγινε χθες το πρωί από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, προς τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου θα μείνει προφυλακισμένος μέχρι να γίνει η δίκη του.

Το φυλακιστήριο σύμφωνα με magnesianews.gr εκδόθηκε από την Εισαγγελία Βόλου, μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του την περασμένη Παρασκευή, όπου τον περίμεναν έξω από τα Δικαστήρια εκατοντάδες συγγενείς και φίλοι των θυμάτων, κάτοικοι της Μακρινίτσας και όχι μόνο, που ξέσπασαν κατά της κλούβας που τον μετέφερε στα κρατητήρια, υπό την προστασία μεγάλης αστυνομικής δύναμης.

«Στην πτέρυγα κρατούμενων στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού»

Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης κρατείται στην πτέρυγα κρατούμενων στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού και αν ο ίδιος θελήσει, μπορεί να κάνει αίτηση για μεταφορά του στον ψυχιατρικό τομέα της φυλακής.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στη διάρκεια της απολογίας, ο συνήγορος του κατηγορούμενου για διπλή ανθρωποκτονία, ισχυρίστηκε ότι κατά τη γνώμη του ο 32χρονος χρήζει εγκλεισμού σε ψυχιατρικό κατάστημα, ενώ για τη δολοφονία των δύο αδελφών, με το μαχαίρι με λάμα 25 εκ. που τους κατάφερε μοιραία χτυπήματα στην καρδιά, τόνισε ότι δεν θυμάται τίποτα.