Στο Πεντάγωνο Άπαντες ετοιμάζονται …Για όλα τα ενδεχόμενα !

Με τις Κρίσεις Ανωτάτων Αξιωματικών  να έχουν ολοκληρωθεί …Ενώ είναι η πρώτη φορά που δεν υπάρχουν αντιδράσεις από την αντιπολίτευση ,ακόμη και ο Επίτιμος Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Αποστολάκης μίλησε για επιλογή αρίστων ,όλοι ετοιμάζονται

Στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας ακούνε τις απειλές των Τούρκων και τις λαμβάνουν σοβαρά υπόψη. Άλλωστε αυτή είναι αποστολή τους, δεν αφήνουν καμία απειλή να περάσει απαρατήρητη.

Ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Φλώρος έδεσε την Άμυνα στο κορμό της  Ηπειρωτικής Ελλάδος με την επιλογή του νέου Α/ΓΕΣ και την τοποθέτηση στην 1η Στρατιά ,ενός έμπειρου Στρατηγού που θα διοικήσει τον πρώτο Σχηματισμό της Χώρας …

Ο Αρχηγός όπως λένε οι πληροφορίες και οι εκτιμήσεις έχει ετοιμάσει την Ομάδα που  θα πολεμήσει ,αν ο Ερντογάν και οι Στρατηγοί του ,θα κάνουν την Αποκοτιά για να χτυπήσουν την Ελλάδα !!!

Και θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι αρχηγοί και οι διοικητές των Σχηματισμών , αυτές τις ημέρες, εκτός από τις συνεδριάσεις στο ΣΑΓΕ για τις κρίσεις που είναι σε εξέλιξη, ασχολούνται και με το θέμα αυτό. Βρίσκονται, όπως λένε, «εν εργηγόρσει» και ο Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος έχει δώσει τις κατευθύνσεις του ως προς την αντιμετώπιση αυτών των απειλών.