Στο Περίπτερο των Ε.Δ ο Μητσοτάκης …Συνοδεία Αρχηγών & Επίτιμων!!

Επίσκεψη στο Περίπτερο των Ενόπλων Δυνάμεων πραγματοποίησε ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την έναρξη της 84ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης…Συνοδεία Αρχηγών & Επίτιμων !!!

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος και η στρατιωτική ηγεσία ξενάγησαν τον Πρωθυπουργό στο χώρο του Περιπτέρου 1 και τον ενημέρωσαν για όλο το πλέγμα δραστηριοτήτων κοινωνικής προσφοράς των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο Πρωθυπουργός και ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης ενημερώθηκαν επίσης για τις δυνατότητες και την επιχειρησιακή λειτουργία των νέων αποκτημάτων της Αεροπορίας Στρατού, των ελικοπτέρων τύπου OH-58D Kiowa Warrior και παρακολούθησαν καταρρίχηση επιχειρησιακού επιπέδου SAR.

Στη συνέχεια, ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος πραγματοποίησε τα εγκαίνια του περιπτέρου του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης  των Αρχηγών ΓΕΕΘΑ Πτέραρχου Χρήστου Χριστοδούλου, ΓΕΣ Αντιστρατήγου Γεωργίου Καμπά, ΓΕΝ Αντιναυάρχου Νικολάου Τσιούνη ΠΝ και ΓΕΑ Αντιπτεράρχου (Ι) Γεωργίου Μπλιούμη.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Παναγιώτης Πικραμμένος, μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, βουλευτές, εκπρόσωποι φορέων και επιμελητηρίων, υπηρεσιακοί παράγοντες και εκπρόσωποι της Εκκλησίας.

Την τελετή παρακολούθησε ο Πρέσβυς των ΗΠΑ κ. Τζέφρυ Πάιατ (Geoffrey Pyatt) αλλά και ο Επίτιμος Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός ε.α Μιχαήλ  Κωσταράκος !!!!

 


Διάφορα Άρθρα