Στον Ανακριτή οι Στρατιωτικοί που κατανόμασε ο Ευσταθίου !

Χιονοστιβάδα εξελίξεων η επόμενη εβδομάδα για τα εξοπλιστικά …Όσους κατανόμασε ο Ευσταθίου στην απολογία του( κυρίως Στρατιωτικοί)  καλούνται απο τον Ανακριτή για να δώσουν εξηγήσεις !

assets_LARGE_t_420_54291039Νέος κύκλος απολογιών άνοιξε στην ανάκριση για την υπόθεση των εξοπλιστικών μετά την μαραθώνια απολογία που έδωσε στον ανακριτή κατά της διαφθοράς Γαβριήλ Μαλλή, ο κατηγορούμενος για δωροδοκία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος Παναγιώτης Ευσταθίου.

Ειδικότερα, στην απολογία του ο ηλικιωμένος πρώην εκπροσώπος της γερμανικής εταιρίας , ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων, είχε κατονομάσει περί τα δέκα νέα πρόσωπα που είχε δωροδοκήσει, όπως είπε, για να προωθήσουν τα οπλικά προγράμματα των εταιρειών που εκπροσωπούσε.
Ο κατηγορούμενος είχε κατονομάσει κυρίως στρατιωτικούς ενώπιον του ανακριτή αλλά και τον πρώην αναπληρωτή γραμματέα Εξοπλισμών Α. Κάντα ο οποίος μετά την απολογία του είχε οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.
Τα πρόσωπα αυτά τα οποία είχε κατονομάσει ο Π. Ευσταθίου καλούνται τώρα από τον ανακριτή να δώσουν εξηγήσεις εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

Σύμφωνα με άλλε ς πληροφορίες  (με επιφύλαξη )εξετάζονται και οι επιτροπές των Αξιωματικών που ενέκριναν αυτά τα οπλικά συστήματα !