Στον Έβρο εκτάκτως ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ …Συνοδεία Στρατηγών

Στον Έβρο έρχεται εκτάκτως την ερχόμενη εβδομάδα ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος, σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr.

Tην ερχόμενη Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου επισκέπτεται ο Στρατηγός  Φλώροςπροφανώς αφορά και το ειδικό σχέδιο “Ακρίτας” που ήδη εφαρμόζεται για την αντιμετώπιση των αυξημένων λαθρομεταναστευτικών ροών στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Το συγκεκριμένο σχέδιο περιέχει μία σειρά εναλλακτικά σενάρια με τα οποία η Ελληνική Αστυνομία σε πλήρη συντονισμό με τον Ελληνικό Στρατό, ανταποκρίνεται σε οποιασδήποτε μορφής πίεση λαθρομεταναστών υπάρχει στα σύνορά μας.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ  θα συνοδεύεται όπως προβλέπεται υπηρεσιακά, από τον Διοικητή της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγο Άγγελο Χουδελούδη, τον Διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού Στρατηγό Ιωάννη Τσιόπλο και τους Διοικητές της ΧΙΙ Μεραρχίας Αλεξανδρούπολης Υποστράτηγο Παναγιώτη Καβιδόπουλο και ΧVI Μεραρχίας Διδυμοτείχου Ιωάννη Χατζηγεωργίου και θα επισκεφθεί για επιθεώρηση Επιτηριτικά Φυλάκια και στρατιωτικές μονάδες του Έβρου.Περισσότερα Άρθρα