Στον «Τάκο» έστησε η Αντιτρομοκρατική τους Τρομοκράτες (φωτό)

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες τριών ατόμων που σχετίζονται με την υπόθεση της «Επαναστατικής Αυτοάμυνας» που ερευνάται από την Αντιτρομοκρατική.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την αστυνομία τα στοιχεία της ταυτότητας και οι φωτογραφίες τριών ατόμων που κατηγορούνται για συμμετοχή στην τρομοκρατική ομάδα «Οργάνωση Επαναστατικής Αυτοάμυνας», στην εξάρθρωση της οποίας προχώρησε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Σε ό,τι αφορά τα άτομα, των οποίων δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες, οι δύο έχουν συλληφθεί και ο τρίτος αναζητείται από την αστυνομία για την ίδια υπόθεση.

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των κατωτέρω τριών ατόμων:

1. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος του Κωνσταντίνου και της Αγγελικής, που γεννήθηκε την 09-10-1978 στην Αθήνα Αττικής.

Ο προαναφερόμενος συνελήφθη την 08-11-2019 από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία

 

 

2. ΜΠΑΚΑΣ Διονύσιος του Χρήστου και της Ελένης, που γεννήθηκε την 11-05-1974 στην Αθήνα Αττικής.

Ο προαναφερόμενος συνελήφθη ομοίως την 08-11-2019 από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία

3. ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ Δημήτριος του Βίκτωρα και της Νίκης, που γεννήθηκε την 14-02-1973 στην Αθήνα Αττικής, ο οποίος αναζητείται για την ίδια υπόθεση.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, κρίνεται ως απολύτως αναγκαία, χάριν της προστασίας του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας, για τον κολασμό των διωκόμενων εγκλημάτων αλλά και προς ανακάλυψη των στοιχείων ταυτότητας λοιπών συνεργών στην εν λόγω υπόθεση.

Στο πλαίσιο αυτό παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τα παραπάνω πρόσωπα, να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας). Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.


Διάφορα Άρθρα