Στους Χώρους διασποράς …Αναπτύχθηκαν τα Α/Α συστήματα στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου ! (καιρός ήταν)

Σύμφωνα με πληροφορίες από στρατιωτικές πηγές, τα αντιαεροπορικά συστήματα που βρίσκονται στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου βγήκαν από τα στρατόπεδα και αναπτύχθηκαν στις θέσεις και στους  Χώρους διασποράς που προβλέπεται από τα σχέδια.

Αφού πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη των αρχηγών των Γενικών Επιτελείων Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας υπό τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο. στο Πεντάγωνο ..H Εντολή δόθηκε άμεσα!

Αν απαιτηθεί και εφ’ όσον η τουρκική προκλητικότητα επαναληφθεί με νέες υπερπτήσεις πάνω από κατοικημένα ελληνικά νησιά όπως η Ρόδος, η Σάμος, η Κως, η Λέρος, η Κάρπαθος και η Κάλυμνος, τα οποία ήταν μερικά μόνο από τα νησιά που χθες Τετάρτη καταγράφηκαν υπερπτήσεις οπλισμένων τουρκικών F-16,…

Δεν θα πρέπει να αποκλείεται το ενδεχόμενο η Ελληνική αντιαεροπορική άμυνα στα νησιά να εγκλωβίσει Τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη !! (καιρός ήταν)

Πάντως δεν θα είναι η πρώτη φορά που τα Ελληνικά Αντιαεροπορικά Συστήματα που είναι καθαρά αμυντικά όπλα  να βγαίνουν στους Χώρους διασποράς και απεσόβησαν κλιμάκωση της Τουρκικής επιθετικότητας ειδικά στο Β.Α Αιγαίο που νησιά και μικρονήσια έχουν γίνει στόχος των Τουρκικών Μαχητικών