Στρατηγός Φράγκος : Ποιος Ισχυρός Τούρκικος Στρατός …Οι 300 της ΕΛΔΥΚ κράτησαν όλο το Ασκέρι στην Κύπρο! (video)

Ο Στρατηγός Φράγκος μιλώντας στον Γιώργο Τράγκα για την Τουρκική Επιχείρηση  στη Συρία απογυμνώνει το δήθεν πανίσχυρο Τουρκικό  Στρατό και λέει φονικές αλήθειες!

Καιρός είναι να σταματήσουμε την ηρωοποίηση του Τουρκικού Στρατού απο τα Διεθνή αλλά και τοπικά ΜΜΕ  .που αν θυμηθούμε τον Αττίλα στην Κύπρο 300 Ελλδυκάριοι συγκράτησαν ολόκληρο το Τουρκικό απόσπασμα & με τις ενισχύσεις τους στον Αττίλα ΙΙ

Επισημαίνει o Στρατηγός οτι οι Τούρκοι αυτό που θέλουν να το κάνουν το λένε,αφού κάθε μήνα Συνεδριάζει το Συμβούλιο Ασφαλείας της Τουρκίας υπο του Ερντογάν  και βγάζει ένα Ανακοινωθέν !

Καιρός είναι να καταλάβουμε οτι&  μετά την εγκατάλειψη των Κούρδων στη Συρία ,όλοι θα μας αφήσουν και θα πάνε με τον ισχυρό ….Και πρέπει να έχουμε σκληρό σβέρκο για να αντέξουμε τις σβερκιές και να κάνουμε δουλειές μόνοι μας !!

Ποτέ οι Τούρκοι δεν πολέμησαν ,ούτε στην Κύπρο ,ούτε στη Συρία είναι κράτος καιροσκόπος που εκμεταλλεύτηκε απλά τις ευκαιρίες και πάντα παρέμειναν ουδέτεροι !

Σχόλιο:Εμείς να κάνουμε απλά μια ερώτηση στη Κυβέρνηση: Αφού όλοι βλέπουμε τον Λύκο, τον Ντορό του ψάχνουμε ;

Αυτός ο δήθεν θεσμός του Συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας λειτούργησε ποτέ από την ημέρα που θεσμοθετήθηκε  στην Ελλάδα ; Ή έγινε για να γίνει αφού ανακοινώθηκε ;


Διάφορα Άρθρα