Στρατηγός Φράγκος «Τρίτη και 13 το Τολμάς Kάντο»: «Ανακηρύσσεις 12 ναυτικά μίλια και την ΑΟΖ & …Αποδεσμεύεις τους κανόνες εμπλοκής (Ηχητικό )!!

Απίστευτα καυτές αλήθειες  ειπώθηκαν απο τον Στρατηγό Φράγκο  που δεν χαρίστηκε  σε κανέναν ,ενώ  εκτόξευσε  Βολές προς όλους, ακόμη και κατά της Ελληνικής Κυβέρνησης,  αλλά και  για τους  Στρατιωτικούς  αναλυτές ….τους τυχάρπαστους εθνομηδενιστές ,όπως τους χαρακτήρισε !!

Ακούστε  τον να τους περνάει όλους γενεές δεκατέσσερις και δυστυχώς έχει απόλυτο δίκιο

«Εφόσον οι δικοί μας πολιτικοί είναι τόσο πρόθυμοι και ο Έλληνας πρωθυπουργός λέει τι θέλετε να καβγαδίσουμε, λες και μιλάει για την γειτόνισσα ή καμιά άλλη κουμπάρα, τα πράγματα είναι πολύ ξεκάθαρα» τόνισε ο επίτιμος αρχηγός του ΓΕΣ και πρώην υπουργός Άμυνας, Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος στην τηλεοπτική εκπομπή του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα στο ΒΕΡΓΙΝΑ TV.

«Ανακηρύσσεις 12 ναυτικά μίλια και την ΑΟΖ. Κοινοποιείς όλα αυτά στον ΟΗΕ, στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ και αποδεσμεύεις τους κανόνες εμπλοκής!»…Τέρμα τα αστεία

Και συνέχισε ο κ. Φράγκος: «Και τους προειδοποιείς ότι σε οποιανδήποτε παραβίαση του εθνικού μας χώρου είτε είναι θαλάσσιος είτε είναι εναέριος, θα λειτουργήσουμε όπως προβλέπουν τα εθνικά σχέδια της πατρίδας μας, τον βυθίζεις τον Τούρκο ή τον καταρρίπτεις

Τα υπόλοιπα είναι αστειότητες!». Κατά τον στρατηγό δεν είναι πλέον εφικτό να αναλύσουμε άλλο τι; Τον Τούρκο που αμφισβητεί τα πάντα; Που μπαίνει μέσα στο Βαρώσι και κάνει τον Αττίλα 4; Διότι οι Έλληνες θέλουν να ξέρουν τον Αττίλα 1 και 2.

«Το ότι εποικίστηκε η Κύπρος και πάνε να ισοφαρίσουν πληθυσμιακά τον κατεχόμενο Βορρά με τον Νότο, δεν το λαμβάνουν υπόψιν τους;» αναρωτήθηκε ο έμπειρος γεωστρατηγικός αναλυτής.

«Το ότι αυτή την στιγμή η Φράου Μέρκελ είναι προκλητικά τουρκόφιλη όπως και ο Στόλτενμπεργκ; Δεν θέλουν να τα ακούσουν αυτά και όχι ο Τούρκος. Δεν πήγες να υπογράψεις ΑΟΖ με την Κύπρο που σε παρακαλούνε από το 2004.

Τι να πούμε πια με όλους αυτούς που διακυβεύουν την εθνική κυριαρχία μας και δεν σέβονται τίποτα;» κατέληξε εμφανώς αγανακτισμένος ο  Στρατηγός Φράγκος.

Στην ερώτηση του κ. Τράγκα ότι αν κάτσουμε σε ένα τραπέζι επειδή το θέλει το Βερολίνο όπου θα μπει μια λίστα αιτημάτων της Τουρκίας, τι μπορεί να κάνει οποιασδήποτε διαπραγματευτής όταν η Τουρκία ζητάει σε πρώτη φάση τον εκσυγχρονισμό της Λωζάνης δηλαδή κατάποση του μισού Αιγαίου, ο στρατηγός απάντησε απλά ορθά και κοφτά

Δεν προσέρχεσαι και δεν συζητάς  τίποτε με τους Τούρκους.

Σχόλιο: Έχει κανείς αντίρρηση σε αυτά που λέει εκτός απο αυτούς που συχνάζουν στα καφέ της Πλατείας την ώρα που Τούρκοι αλωνίζουν στο Αιγαίο ;

Ήταν ο πρώτος που πρόβλεψε τα Γεγονότα στο Καστελόριζο