Στρατηγός Movses Hakobyan :Καταφέραμε να εξουδετερώσουμε τα Τουρκικά TB2…Αλλά μόνο για 4 ημέρες!

Καταφέραμε να εξουδετερώσουμε τα τουρκικά Μπαϊρακτάρ για τέσσερις μέρες χρησιμοποιώντας το νεότερο ηλεκτρονικό σύστημα πόλεμο Pole-21 , αλλά τότε ο εχθρός μπόρεσε να αναδιαμορφώσει τα συστήματα του και να τα χρησιμοποιήσει ξανά”

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι τα μέσα ενημέρωσης κυκλοφόρησαν πληροφορίες ότι κατά τη διάρκεια των εχθροπραξιών στη ζώνη της σύγκρουσης Ναγκόρνο-Καραμπάχ, προέκυψε μια σύγκρουση μεταξύ του Movses Hakobyan και της συζύγου της πρωθυπουργού της RA Anna Hakobyan, ο τελευταίος ζήτησε από τον σύζυγό της να απολύσει τον στρατηγό.

Η κυρία Άννα (η σύζυγος του πρωθυπουργού) καθόταν και παρακολουθούσε, δεν παρενέβαινε. Την πλησίασα και της ζήτησα να αποχωρήσει . Μου είπε ναι και 20 λεπτά αργότερα έφυγε. Τέσσερις ώρες αργότερα με κάλεσαν στο Ερεβάν και μου απαγόρευσαν να πάω ξανά στο Καραμπάχ.

Ο M. Hakobyan σημείωσε ότι τα ψέματα που εξαπλώθηκαν κατά τη διάρκεια πολέμου 44 ημερών έκαναν τη χώρα να ειναι σε συνεχη κρίση.

Τονίζοντας ότι ένα από τα καθήκοντα του κέντρου πληροφοριών του Αρμενικού Υπουργείου Άμυνας είναι να μπερδέψει τον εχθρό, ο Μ. Hakobyan σημείωσε ότι ο όγκος του ψέματος δεν πρέπει να υπερβαίνει το 30%, αλλά αυτό ήταν στον όγκο του 100 τοις εκατό.