Συμβόλαιο θανάτου «δείχνει η χαριστική βολή» στο Κεφάλι του Επιχειρηματία

Πατέρας δύο παιδιών ήταν ο 45χρονος που έπεσε θύμα δολοφονίας, τα ξημερώματα του Σαββάτου, έξω από το σπίτι του στη Θήβα. Ο Κώστας Τσαφταρίδης έπεσε νεκρός στη μέση του δρόμου, ενώ ο δράστης φέρεται να διέφυγε με ένα μπλε αυτοκίνητο.

Είχε κατασκευαστική εταιρεία και εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η σορός του 45χρονου φέρει έξι τραύματα από πυροβόλο όπλο. Τα τέσσερα από τα τραύματα στο σώμα του, ένα στο κεφάλι και ένα στον μηρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ασφάλεια των Θηβών ερευνά την υπόθεση για Συμβόλαιο Θανάτου αφού η Χαριστική βολή στο πίσω μέρος του κεφαλιού αυτό δείχνει …

Ο Επιχειρηματίας  πάντα σύμφωνα με πληροφορίες  που μεταφέρονται με επιφύλαξη ,είχε καταδικαστεί παλαιότερα για υπόθεση ναρκωτικών

Από το σημείο της εκτέλεσης, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θηβών, που χειρίζονται την υπόθεση, συνέλεξαν εννέα κάλυκες των εννέα χιλιοστών, οι οποίοι πρόκειται να σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ελληνικής αστυνομίας, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το όπλο έχει χρησιμοποιηθεί και σε άλλη υπόθεση !!