Τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε εξέλιξη ένας «πόλεμος» ανάμεσα σε Έλληνες και Τούρκους χάκερ….Οι Τούρκοι σίγουρα μετά τον Υβριδικό Πόλεμο ,ξεκίνησαν και τον Κυβερνοπόλεμο
Πρώτο χτύπημα ήρθε απο Τούρκους χάκερς που σύμφωνα με πληροφορίες πίσω είναι η Τουρκική ΜΙΤ
Το πρώτο χτύπημα ήρθε από τους Τούρκους όταν την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου εξαπέλυσαν μαζική επίθεση σε ελληνικές κυβερνητικές ιστοσελίδες, ανάμεσα στις οποίες αυτή της ΕΥΠ, της ελληνικής Βουλής, του υπουργείου Εξωτερικών, του Χρηματιστηρίου και του υπουργείου Οικονομικών.
Σε μήνυμά τους τότε στη σελίδα τους στο Facebook, οι Τούρκοι χάκερ δείχνουν την ενόχλησή τους για την εμπλοκή της Ελλάδας στη Λιβύη.
Το μήνυμα αναφέρει: «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Ελλάδα. Η Ελλάδα έχει απειλήσει την Τουρκία στο Αιγαίο και την ανατ. Μεσόγειο. Τώρα απειλεί και για τη διάσκεψη για τη Λιβύη. Η Ελλάδα άρχισε πάλι να έχει φαγούρα. Είπαμε να ξυθούμε κι εμείς λίγο! Μέχρι να το αποφασίσουμε εμείς, σύνδεση γιοκ! Ελλάδα, μαζέψου!»
Τα «αντίποινα» των Anonymous Greece
Ως απάντηση, το απόγευμα του Σαββάτου, οι «Anonymous Greece» έριξαν τουρκικές ιστοσελίδες.
Μεταξύ άλλων «χτύπησαν» την έκτακτη υπηρεσία ανάγκης (112), καθώς και υπηρεσίες της τουρκικής αστυνομίας, προειδοποιώντας μάλιστα ότι «οι επιθέσεις μόλις άρχισαν».
«Όπως χτύπησαν οι Τούρκοι χθες έτσι και εμείς μια μέρα μετά ως απάντηση. Να ενημερώσουμε ότι οι επιθέσεις μόλις άρχισαν. Για κάθε καινούρια χτυπήματα θα ανεβαίνει νέο άρθρο. Εμείς τώρα θα δείξουμε τι έχουμε χτυπήσει μέσα σε λίγες ώρες» αναφέρουν στο μήνυμά τους οι Anonymous Greece.
Η λίστα με τα sites που «χτύπησαν» είναι η ακόλουθη:
- 112 Emergency Call number
- Sabah Email Service
- Hurriyer Email Service
- 112 Emrgency Email Service
- Turkish Police ( EGM ) Email Service
- Saglik Email service
- Ekonomi Email service
- Enerji Email service
- SIP-VOIP of Turkish Enerji
- MIT Email service
Νέος γύρος… συγκρούσεων
Εκεί που τα πράγμα έδειχναν να έχουν ηρεμήσει το απόγευμα της Πέμπτης, κυβερνητικές ιστοσελίδες, καθώς και σωμάτων ασφαλείας παρουσίασαν προβλήματα.
Μεταξύ αυτών είναι τα υπουργεία Εσωτερικών, Εξωτερικών, Οικονομικών, Προστασίας του Πολίτη, Εμπορικής Ναυτιλίας καθώς και η ιστοσελίδα του πρωθυπουργού, ενώ «θύμα» των χάκερ έπεσαν οι ιστοσελίδες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας.