Οι Συνδικαλιστές του Σκαραμαγκά θέλουν να συνεχίσουν …Να κάθονται & να πληρώνονται !!

Η ολοκλήρωση των δύο διαγωνισμών πώλησης για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά –με τον εφοπλιστή Γιώργο Προκοπίου να επικρατεί–, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στους εργαζομένους, που αμέσως έκαναν λόγο για «ξεπούλημα».

Η αντίδρασή τους εστιάζεται κυρίως στο πολύ χαμηλό τίμημα των μόλις 25 εκατ. ευρώ που δόθηκαν για το στρατιωτικό τμήμα των Ναυπηγείων.

Ως αποτέλεσμα, το σωματείο των εργαζομένων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά (η «Τρίαινα»), αφού επισημαίνει ότι ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση μιλούν για «μεγάλη επιτυχία», προανήγγειλε κινητοποιήσεις, .

Μεταξύ άλλων, οι Συνδικαλιστές ζητούν να μην ανακηρυχθεί πλειοδότης, να αποτραπεί το ξεπούλημα των Ναυπηγείων και να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας τους.

Το σωματείο εργαζομένων που πρόσκειται στο ΚΚΕ ζητά να μην ανακηρυχθεί πλειοδότης στον Σκαραμαγκά αλλά να ψηφιστεί ξανά τροπολογία για τη χρηματοδότηση των ναυπηγείων από το Πολεμικό Ναυτικό, δηλαδή να συνεχίσουμε να πληρώσουμε πρόστιμα στην ΕΕ και τους ίδιους για να κάθονται. https://t.co/FSdu5tT1A0

— e-Αmyna (@e_amyna) July 14, 2021

Σχόλιο: Τι δεν μας λένε καθαρά οι συνδικαλιστές ;  Μα να συνεχίσουν να κάθονται και να πληρώνονται  ,κάτι που το κάνουν χρόνια τώρα !!