Συνελήφθησαν οι διαρρήκτες της οικίας του Πατριάρχη

>Σύμφωνα με τουρκικά μέσα πρόκειται για τέσσερις άνδρες που συνελήφθησαν στη συνοικία Μαλτεπέ ύστερα από συμπλοκή με την αστυνομία και φέρεται να είναι οι δράστες της διάρρηξης στο σπίτι του Πατριάρχη Βαρθολομαίου.

 Τουρκικά μέσα αναφέρουν ότι συνελήφθησαν οι δράστες της διάρρηξης της οικίας του Βαρθολομαίου, που έγινε πριν από μερικές μέρες.

Πρόκειται για τέσσερα άτομα που συνελήφθησαν έπειτα από συμπλοκή με την αστυνομία σύμφωνα με το haberturk.com. Μάλιστα, η σύλληψη έγινε ύστερα από συμπλοκή που είχαν με την αστυνομία.

Η διάρρηξη έγινε το βράδυ του Σαββάτου 16 Νοεμβρίου ενώ ο Οικουμενικός Πατριάρχης βρισκόταν σε κοινωνική εκδήλωση της ομογένειας.

Όπως προκύπτει από το υλικό των καμερών ασφαλείας, τρεις μασκοφόροι εισήλθαν στο εσωτερικό της οικίας, προτού γίνουν αντιληπτοί από την οικονόμο του σπιτιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατοικία του Βαρθολομαίου βρίσκεται σε συγκρότημα κατοικιών της Κωνσταντινούπολης, το οποίο φυλάσσεται από ιδιωτική εταιρεία ασφάλειας…Και εδώ είναι το περίεργο της υπόθεσης .


Διάφορα Άρθρα