Συνεργασία ΜΙΤ -ΕΥΠ ;…Το αποκάλυψε ο Ερντογάν

Αλήθεια τι είδους συνεργασία μπορούσε να έχει η με την ΜΙΤ; Γιατί παρέμεινε ανοικτός ο δίαυλος επικοινωνίας και συνεργασίας ανάμεσα στους διοικητές των μυστικών υπηρεσιών ς – ς;

Στο ανώτατο Συμβούλιο Ελλάδας- Τουρκίας που έγινε στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου στο Μέγαρο παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Ταγίπ υπήρξε μία ηχηρή απουσία.

Ήταν η απουσία του αρχηγού των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών (της γνωστής ΜΙΤ) και εξ απορρήτων μυστικοσύμβουλου του Ερντογάν Ιμπραχίμ Καλίν, αλλά ο Τούρκος Πρόεδρος τον δικαιολόγησε τότε λέγοντας μπορεί να μην είχε έρθει στην Αθήνα αλλά συνεργάζεται με τον αρχηγό των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών.

Δείτεκαι αυτά

Αλήθεια τι είδους συνεργασία μπορούσε να έχει η ΕΥΠ με την ΜΙΤ; Ή εάν προτιμάτε, γιατί παρέμεινε ανοικτός ο δίαυλος επικοινωνίας και συνεργασίας ανάμεσα στους διοικητές των μυστικών υπηρεσιών των δύο χωρών, δηλαδή ανάμεσα στον Ιμπραχίμ Καλίν και στον πρέσβη Θεμιστοκλή Δεμίρη; Και ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο πριν από ένα χρόνο;

Η συνεργασία τους ήταν, στην εξάρθρωση δουλεμπορικών κυκλωμάτων σε Σμύρνη και προχώρησε η αστυνομία της Τουρκίας με βάση και που διαβίβασαν στις αρμόδιες τουρκικές αρχές η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών καθώς και το .

Μόνο στην Αθήνα ήταν και ο Τούρκος …Πολλά χρόνια στην Ηγεσία της ΜΙΤ

Σχόλιο: Λες και η Τουρκική Μυστική Υπηρεσία δεν γνωρίζει τις κινήσεις των Τούρκων διακινητών και της Στρατοχωροφυλακής; 


Σχετικά Άρθρα

Next Post