Οι Σύριοι καταδίωξαν τους Τούρκους απο Κουρδικό χωριό (video)

Οι δυνάμεις του Συριακού Αραβικού Στρατού   το Σάββατο απελευθέρωσαν το χωριό Um Shu’ayfah στην περιοχή Ras al-Ayn στη βόρεια επαρχία Hasaka από τις δυνάμεις της τουρκικής κατοχής και τους μισθοφόρους του μετά από σκληρές συγκρούσεις.

Ο δημοσιογράφος SANA ανέφερε  ότι οι στρατιωτικές μονάδες ενεπλάκησαν σε σκληρές μάχες  με τις Τουρκικές δυνάμεις  Κατοχής  και τους μισθοφόρους του στο χωριό Um Shu’ayfa στην ύπαιθρο Ras al-Ayn.

Οι συγκρούσεις κατέληξαν με την απελευθέρωση του χωριού και την καταδίωξη  των Μισθοφόρων  προς το χωριό al-Mohmudiya.

Ο δημοσιογράφος πρόσθεσε ότι το πλήρωμα ειδήσεων του συριακού καναλιού που απαρτίζεται από τους συναδέλφους Fadel Hammad και τους φωτογράφους Walid Ibrahim και Mohammed al-Khaled τραυματίστηκαν  κατά την κάλυψη των συγκρούσεων στο χωριό.

Τις τελευταίες μέρες, οι στρατιωτικές ενισχύσεις έφθασαν στις μονάδες του Συριακού Αραβικού Στρατού που αναπτύχθηκαν στην ύπαιθρο Tal Tamr στο Bab al-Khair στο Αμπού Ρασίν, στον δήμο, στον Al-Faisaliah, στο al-Manakh και στο al-Mohmudiya στον Tal Tamr / Ras Al-Ayn κατεύθυνση μετά την εγκατάσταση στρατιωτικών μονάδων στα σύνορα με την Τουρκία ξεκινώντας από το Qamishli προς την πόλη Al-Malikiyah στα ανατολικά και κατά μήκος / 60 / km για την παροχή ασφάλειας και προστασίας στους πολίτες.