Σύσκεψη στο ΥΠΕΘΑ για την 32ΤΑΞ-ΠΖΝ …Αλλά η απόφαση είναι ήδη «Ειλημμένη»

Την ερχόμενη Τρίτη θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας συνάντηση του Πάνου Καμμένου με τους βουλευτές του νομού της Μαγνησίας  και την Μαρίνα Χρυσοβελώνη για το θέμα του στρατοπέδου Γεωργούλα….Αλλά!

Στο μεταξύ, επιβεβαιώνει ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ότι βρίσκεται υπό μελέτη το ζήτημα της μετεγκατάστασης της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών από το Στρατόπεδο Γεωργούλα στο υπό κατάργηση Κέντρο Εκπαίδευσης στον Αυλώνα, απαντώντας σε ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος.

Συγκεκριμένα, στην απάντηση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας προς τον βουλευτή Μαγνησίας αναφέρονται τα εξής:

«Στο πλαίσιο της επανεξέτασης της Δομής Δυνάμεων, με σκοπό τη βελτίωση της επιχειρησιακής ετοιμότητας των Ενόπλων Δυνάμεων, επανεξετάζεται το σύνολο των δομών του Στρατού Ξηράς.

Στο ανωτέρω πλαίσιο, την παρούσα περίοδο μελετάται από επιτροπή και η πιθανή μεταστάθμευση της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών στον Αυλώνα Αττικής, προκειμένου να εξυπηρετηθεί καλύτερα η υφιστάμενη επιχειρησιακή σχεδίαση»

Την Σύσκεψη στο ΥΠΕΘΑ την ερχόμενη Τρίτη αποκάλυψε και η πρώην Υφυπουργός  και Στέλεχος των των ΑΝΕΛ στο νομό της Μαγνησίας  κ.Χρυσοβελώνει στην τηλεόραση του ΑΣΤΡΑ!

Από πληροφορίες όμως η απόφαση του ΥΠΕΘΑ είναι ήδη ειλημμένη  και η Μεταστάθμευση της Ταξιαρχίας Πεζοναυτών στον Αυλώνα  θα πραγματοποιηθεί μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι!

Πάντως ο Πάνος Καμμένος θα καθησυχάσει τους Βουλευτές του νομού της Μαγνησίας και τους ψηφοφόρους των Ανεξάρτητων Ελλήνων  ,για τις νέες Μονάδες και το νέο προσωπικό που θα έρθουν σε αντικατάσταση της Ταξιαρχίας και αυτό έχει σχέση και με το συμμάζεμα των Μονάδων της Α.Σ