Τα Εύσημα του ΥΠΑΜ της Κύπρου στους Καταδρομείς της 33ης Μοίρας

Τα εύσημα απέδωσε στους Καταδρομείς της 33ης Μοίρας ,ο ΥΠΑΜ της Κύπρου Σάββας Αγγελίδης για την κατάκτηση για 2η συνεχή χρονιά του Αργυρού Μεταλλίου στην διεθνή άσκηση #CambrianPatrol …Ενώ έγραψε σχετικά

«Επιβεβαίωση της υψηλής μαχητικής ικανότητας των κομάντος της Εθνικής Φρουράς που έφεραν στην Κύπρο μας το αργυρό μετάλλιο στη διεθνή άσκηση #CambrianPatrol στην #Wales, υψηλού επιπέδου άσκηση όπου συμμετείχαν Καταδρομείς από 34 χώρες. Εκπροσωπείτε επάξια το εθνόσημο! Μπράβο!»

 

 

Για 2η συνεχή χρονιά η Εθνική Φρουρά συμμετείχε με περίπολο καταδρομών στη Διεθνή Άσκηση “CambrianPatrol”, η οποία διεξήχθη μεταξύ 11 έως 20 Οκτωβρίου 2019 στην Ουαλία, αποκομίζοντας το αργυρό μετάλλιο.

Η “CambrianPatrol” είναι άσκηση η οποία είναι σχεδιασμένη να δοκιμάζει όλες τις βασικές στρατιωτικές δεξιότητες του σύγχρονου στρατιώτη, την ικανότητα ηγεσίας, τη συνέργεια και ομαδικότητα, καθώς και τα επίπεδα αντοχής και αποφασιστικότητας. Ενδεικτικό του υψηλού βαθμού δυσκολίας είναι ότι το ένα τρίτο των συμμετεχόντων αποτυγχάνει να ολοκληρώσει την άσκηση.

Η άσκηση, η οποία διευθυνόταν και φιλοξενήθηκε από την 160η Ουαλική Ταξιαρχία, παρουσίασε ιδιαίτερο ενδιαφέρον φέτος αφού στο πλαίσιο της 160ης επετείου διεξαγωγής της συμμετείχαν 120 περίπολοι από 34 χώρες.

Η περίπολος της 33ης Μοίρας Καταδρομών, επάξια εκπροσώπησε την Κυπριακή Δημοκρατία και την Εθνική Φρουρά κερδίζοντας την ιδιαίτερα τιμητική θέση, προϊόν της σκληρής δουλειάς και της ποιοτικής εκπαίδευσης των Δυνάμεων Καταδρομών.

Σχόλιο: Τους Ελλαδίτες Καταδρομείς τους είδατε πουθενά ή έχουν Αποστολή να στήνουν σκηνές για τους Λαθρομετανάστες ;

 


Διάφορα Άρθρα