Τα κατάφερε ο Απόστολος …Εκλέχθηκε για πρώτη φορά Σύμβουλος στο Δήμο Λαρισαίων

Το πάλεψε και το κατάφερε ο Απόστολος Παπαπαρίσης  Συνταγματάρχης ε.α να εκλεγεί για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Λαρισαίων …Στο Ευχαριστήριο του δηλώνει :

Φίλες και φίλοι, οι εκλογές είναι ήδη παρελθόν. Ο κυρίαρχος λαός αποφάσισε και επέλεξε Δήμαρχο Λαρισαίων για την επόμενη τετραετία.
Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά και από καρδιάς, όλες και όλους εσάς που προωθήσατε την υποψηφιότητά μου και μάλιστα χωρίς να σας το ζητήσω, αλλά και όλες και όλους εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας και με εκλέξατε για πρώτη φορά Δημοτικό Σύμβουλο στο Δήμο Λαρισαίων! Σας υπόσχομαι ότι δεν θα προδώσω την εμπιστοσύνη σας!

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι ο συνδυασμός μας, «Λάρισα Μπροστά» και η επικεφαλής του κ. Ρένα Καραλαριώτου αδικήθηκαν από το αποτέλεσμα.

Είχαμε πρόγραμμα, είχαμε όραμα αλλά και τους κατάλληλους ανθρώπους να το εφαρμόσουμε. Η ζωή όμως συνεχίζεται!

Εύχομαι να έχουμε μία παραγωγική τετραετία για το καλό των δημοτών μας. Συγχαρητήρια στους εκλεγμένους και μη, όλων των δημοτικών παρατάξεων, για τον αγώνα που έκαναν όλο αυτό το διάστημα.
Φιλικά αλλά και με εκτίμηση,
Αποστόλης
Σχόλιο: Αμέσως μετά τις εκλογές και το στρες του προεκλογικού Αγώνα ο Απόστολος προσκύνησε στις Μονές του Αγίου όρους σε ένα ταξείδι που ζήτησε και πήρε ευλογία για το έργο που τον Περιμένει στο Δήμο !!

Διάφορα Άρθρα