Τα πήρε στο Κρανίο το Κομάντο της Στρατιάς …»Θα τους στείλουμε πίσω με την ουρά στα Σκέλια» (φωτο & video)

Απο αλλού το περιμέναμε &  από αλλού μας ήρθε και δείχνει για μια ακόμη φορά οτι μια φορά Καταδρομέας πάντα Καταδρομέας όπως είπε  κάποτε ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ Τσέλιος

«Τα σκυλιά στη γειτονιά μας αλυχτάν και φωνάζουνε. Συνήθως σκυλιά που φωνάζουν δεν δαγκώνουν. Να είστε όμως σίγουροι ότι είμαστε έτοιμοι ..

.Ανέφερε ο Στρατάρχης Διοικητής της 1ης Στρατιάς Στρατηγός Φλώρος στο μνημόσυνο στη μνήμη του Εύελπι Σκαρλάτου Ρωσσέτη 

Άμα το σκυλί κόψει λουρί θα του κάτσουμε μία στο κεφάλι και θα φύγει με την ουρά κάτω από τα σκέλια» είπε για να συμπληρώσει ότι οι ένοπλες δυνάμεις είναι έτοιμες.

«Πάντα ήμασταν λιγότεροι και πάντα καταφέρναμε αυτό για το οποίο είμαστε όλοι περήφανοι… Το έθνος είναι μεγάλο γιατί οι καρδιές των Ελλήνων είναι ατσάλινες και μεγάλες…

Είμαστε πάντα προετοιμασμένοι για να μην πέσει κανένας άλλος. Να πέσουν αυτοί για την δικιά τους πατρίδα και να διατηρήσουμε εμείς την δικιά μας ελεύθερη και περήφανη»

Ο Διοικητής 1ηςΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος συμμετείχε, στο ετήσιο μνημόσυνο του ΕΙΙ Σκαρλάτου Ρωσσέτη, που έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία της Τοπικής Κοινότητας Ελληνικού, του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων.

​​Στην εκδήλωση παρέστησαν οι τοπικές Θρησκευτικές, Στρατιωτικές και Πολιτικές Αρχές και αντιπροσωπεία δέκα Ευελπίδων.

«Η Ήπειρος έχει δώσει πολλά και πολλούς στο δέντρο της ελευθερίας» σημείωσε και στην ερώτηση αν το δέντρο αυτό κινδυνεύει συμπλήρωσε πως «το δέντρο δεν κινδυνεύει ποτέ.

Το ποτίζουμε με αίμα αλλά και ιδρώτα κατά την διάρκεια της ειρηνικής περιόδου και της εκπαίδευσης που κάνουμε, προετοιμαζόμενοι για αυτό που ευχόμαστε να μην έρθει ποτέ αλλά αν έρθει θα είμαστε από την πλευρά του νικητή»…