Τα UFO είναι εδώ και έχουν καταγραφεί …Αποκάλυψε ο Τζον Ράτκλιφ των Μυστικών Υπηρεσιών (video)

Αμερικανοί πιλότοι της πολεμικής αεροπορίας και αρκετοί δορυφόροι έχουν καταγράψει «πολλές περισσότερες» εμφανίσεις αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενων αντικειμένων ή UFO, από ό, τι έχει δημοσιοποιηθεί, αποκάλυψε ο πρώην διευθυντής πληροφοριών του Ντόναλντ Τραμπ, Τζον Ράτκλιφ.

Το Πεντάγωνο αναμένεται να δώσει σύντομα στη δημοσιότητα στοιχεία αναφορικά με τη θέαση UFO σε πολλά σημεία του πλανήτη, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα υποστήριξε ο διευθυντής Μυστικών Υπηρεσιών επί προεδρίας, μιλώντας σε εκπομπή του Fox News.

Οπως αναφέρει η USA Today, ο πρώην ανώτερος αξιωματούχος των εθνικών μυστικών υπηρεσιών άφησε να εννοηθεί ότι μια επερχόμενη κυβερνητική έκθεση για τα UFO θα περιλαμβάνει πληροφορίες «που δεν μπορούν εύκολα να εξηγηθούν».

Ο Ράτκλιφ ανέφερε έχουν θεαθεί UFO σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ σ’ αυτές τις θεάσεις περιλαμβάνονται κινήσεις «για τις οποίες εμείς δεν διαθέτουμε την τεχνολογία».

«Υπάρχουν πολλά περισσότερα περιστατικά από αυτά που έχουν δημοσιοποιηθεί. Κάποια από αυτά έχουν αποχαρακτηριστεί και όταν μιλάμε για θεάσεις, μιλάμε για αντικείμενα που έχουν δει οι πιλότοι του Πολεμικού Ναυτικού ή της Πολεμικής Αεροπορίας ή για εικόνες που έχουν καταγραφεί από τους δορυφόρους και οι ενέργειές τους είναι πολύ δύσκολο να εξηγηθούν, κινήσεις που είναι δύσκολο να αντιγραφούν, για τις οποίες εμείς δεν διαθέτουμε την τεχνολογία. Ή για ήχους που ταξιδεύουν ξεπερνώντας το φράγμα του ήχου χωρίς να υπάρχει ηχητική έκρηξη» επεσήμανε ο Ράτκλιφ.