Τελετή απονομής Λαβάρου της 6ης Ταξιαρχίας Πεζικού! (vid)

Teleti-Aponomis-Neas-Taxiarhias-Pezikou-696x391Πραγματοποιήθηκε  στο στρατόπεδο «Μάκη Γιωργάλλα» στον Μαθιάτη, η τελετή απονομής του λάβαρου της νεοσυσταθείσας 6ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού  της Ε.Φ!

Στην τελετή παρέστη και Παρέδωσετο λάβαρο στον Διοικητή της Ταξιαρχίας Ταξίαρχο Χριστοφόρου Παντελή, ο Υπουργός Άμυνας κ. Χριστόφορος Φωκαΐδης.cache_846x3000_Analog_medium_212693_1262017

Συγχαίροντας τον Διοικητή και όλο το προσωπικό της Ταξιαρχίας, ο κ. Υπουργός σημείωσε ότι η τελετή απονομής του λαβάρου της 6ης Ταξιαρχίας συνιστά άλλη μια επιβεβαίωση της επιτυχούς υλοποίησής της, συντεταγμένης και με βάση τακτών χρονοδιαγραμμάτων, νέας δομής δυνάμεων, στο πλαίσιο του Σχεδίου Αναδιοργάνωσης και Εκσυγχρονισμού της Εθνικής Φρουράς.

Η συγκρότηση και η λειτουργία της νέας αυτής Ταξιαρχίας, συμπλήρωσε ο Υπουργός, επιβεβαιώνει ότι η Εθνική Φρουρά αλλάζει, αναδιαρθρώνεται και ενισχύεται, προκειμένου να είναι σε θέση να διαδραματίσει τον ρόλο της με ακόμα μεγαλύτερη επάρκεια και αποτελεσματικότητα.hq720

Ο ΥΠΑΜ κάλεσε το προσωπικό της Ταξιαρχίας να συνεχίσει να εργάζεται με ζήλο, αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμό και να κρατά πάντοτε ψηλά το λάβαρο της Ταξιαρχίας, σε μια εποχή που ούτε οι κίνδυνοι, ούτε οι απειλές εξέλειπαν, αλλά ούτε και η ανάγκη να αναβαθμίζουμε συνεχώς την επιχειρησιακή ικανότητα της Εθνικής Φρουράς και τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε οιαδήποτε απειλή.

Στην τελετή παρέστησαν ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς της Εθνικής Φρουρά της Κύπρου Αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης,  ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Τριμυθούντος, καθώς και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών.