Θα μάθετε να τα μοιράζεστε όλα μας απειλεί ο Τούρκος….Θα βρεθεί κάποιος να του πει να το βουλώσει ;

Καθημερινότητα κατάντησαν  πια και οι Τουρκικές απειλές… Αφού εμείς  τα κάνουμε όλα γαργάρα …

Η νέα προκλητική δήλωση του τούρκου υπουργού Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, αναφερόμενος στις δραστηριότητες της Τουρκίας στην κυπριακή ΑΟΖ, έρχεται λίγες ώρες μετά τους εκβιασμούς του Ταγίπ Ερντογάν για το προσφυγικό.

«Κανείς δεν μπορεί να μας σταματήσει από τις δραστηριότητές μας στην Α. Μεσόγειο» ανέφερε ο τούρκος ΥΠΕΞ, όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων, Anadolu.

«Θα πρέπει να μάθετε να μοιράζεστε» συμπλήρωσε και ο ΤούρκοςΥΠΕΞ

«Κανείς δεν μπορεί είτε είναι η Ελλάδα; Είτε η ΕΕ να ανακατευτεί στις δραστηριότητές μας εδώ. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να μάθετε να μοιράζεστε», είπε πιο συγκεκριμένα ο Τσαβούσογλου.

Ο ίδιος πρόσθεσε μάλιστα, πως η τουρκική πλευρά έκανε προσφορά μια για «δίκαιη» όπως την αποκάλεσε μοιρασιά των κοιτασμάτων αλλά η ελληνοκυπριακή πλευρά την απέρριψε, ενώ αναφερόμενος στο κυπριακό είπε πως δεν έχει υπάρξει λύση με υπαιτιότητα της Λευκωσίας.

Σχόλιο :Το θέμα είναι θα βρεθεί κανείς να του πει από την Ελλάδα μεριά να το Βουλώσει ο Τούρκος ;…Δεν υπάρχει πια ούτε φιλότιμο , αλλά ούτε και Τσαμπουκας  ,απλά γίναμε  και εμείς νερόβραστοι…Σαν τους Βόρειους .