Θα «Πέσουν Κεφάλια» για την Αιχμαλωσία στον Έβρο;…Από την πρώτη στιγμή ήξεραν στο ΓΕΣ και στην ΕΥΠ

Απο την πρώτη στιγμή άπαντες στο ΓΕΣ  και στην ΕΥΠ γνώριζαν τις συνθήκες  αιχμαλωσίας των δύο Ελλήνων Στρατιωτικών και η πικρή αλήθεια είναι οτι οι Έλληνες Επαγγελματίες Στρατιωτικοί ,παραδόθηκαν σε δύο απλούς Τούρκους Στρατιώτες!

Διαψεύστηκαν οι δήθεν  ειδήμονες αλλά και οι τ.Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ που μίλησαν για ενέδρα Καταδρομών και τρίχες κατσαρές ...

Οι Έλληνες Στρατιωτικοί Παραδόθηκαν σε δύο Τούρκους  οπλίτες  θητείας ,που να επισημάνουμε οτι οι Τούρκοι τοποθετούν στα Σύνορα Κούρδους και Αρμένιους και ειδικά  από μειονότητες  ,που είναι αναλώσιμοι

Η Ευθύνη των δυο Στρατιωτικών είναι τεράστιες αλλά δεν φταίνε μόνο αυτοί …Αξιωματικοί που υπηρέτησαν για χρόνια στο Ποτάμι  είχαν πάντα μαζί τους και χειροβομβίδες και δεν μπορεί να σταθεί η απάντηση του ανθυπολοχαγού οτι δεν ήξερα αν ο Λοχίας θα με ακολουθούσε !!

Ο ΕΠΟΠ Λοχίας  είναι από την Περιοχή και υπηρετούσε στην Μονάδα  περί τα 10 χρόνια ,άρα ήξερε και την περιοχή αλλά και πως να αντιδράσει  σε περίπτωση κινδύνου !

Δεν γνωρίζουμε όμως αν αυτά που οι Τούρκοι διέρρευσαν οτι μίλησαν με τον Ταξίαρχο  που ήδη έχει μετατεθεί στη  Σχολή Πεζικού και τους είπε να παραδοθούν !!(Λίγο απίθανο ακούγεται ) το Κατέθεσαν οι Έλληνες Στρατιωτικοί !

Αποδεικνύεται  όμως οτι τα Κεφάλια που έπρεπε να πέσουν  για το Συμβάν στον Έβρο δεν έπεσαν, αν και το ΓΕΣ γνώριζε τα γεγονότα απο την αρχή  και άφηνε να περιφέρονται  πληροφορίες για δήθεν Καταδρομείς και Ενέδρα Ειδικών Δυνάμεων και η Αιχμαλωσία έγινε με Εντολή Ερντογάν …Το  είπε  και ο ΥΕΘΑ

Η υποδοχή  των Στρατιωτικών όπως έχουμε γράψει δεν ήταν η προβλεπόμενη ,ούτε οι διαδικασίες που ακολούθησαν ήταν οι προβλεπόμενες ,για Απελευθέρωση Αιχμαλώτων !!!

Ακόμη και σήμερα  κάποιοι πιστεύουν οτι επειδή Παραδόθηκαν χωρίς να πέσει ντουφεκιά πρέπει να τους αναφέρουμε περίπου ώς «Ήρωες «