Θα πει «πράμα» για τον Κατσίφα στο Ράμα σήμερα ο Μητσοτάκης ;

Θα πει «πράμα»  για τον Κατσίφα στη συνάντηση με τον Αλβανό πρωθυπουργό Εντι Ράμα που θα έχει σήμερα ο  Έλληνας Πρωθυπουργός  Κυριάκος Μητσοτάκης ;

Θα βάλει στο τραπέζι τα δικαιώματα της Ελληνικής μειονότητας στο Βόρειο Ήπειρο ή θα το περάσουμε και αυτό στο Ντούκου ,όπως κάνουμε χρόνια τώρα !

Οι Φονιάδες της Αλβανικής Αστυνομίας που σκότωσαν τον Εθνομάρτυρα Κατσίφα παίρνουν εντολές μόνο απο τον εκάστοτε Πρωθυπουργό της Αλβανίας …Καλά είναι να το ξέρουν αυτό οι Έλληνες πολιτικοί !

Στο κάδρο  κανονικά θα πρέπει να μπαίνουν  ο «Προβοκάτορας» που τον προκάλεσε, ο «Επικεφαλής» που έδωσε την εντολή και ο «Εκτελεστής» που του έριξε τη χαριστική βολή.

1)  Ο Προβοκάτορας ακούει στο όνομα Π.Κ. 72 ώρες πριν την εκτέλεση είχε καλέσει τον Κωνσταντίνο στο Α.Τ της περιοχής. Του είπε: «Αν σημαιοστολίσεις το χωριό σε περιμένει το όπλο μου».

Τα αρχικά του ονόματός του είναι Α.Β .Είναι υψηλόβαθμο στέλεχος της Αλβανικής αστυνομίας Eπικεφαλής της ARENA. Αυτός δεν αποφασίζει τίποτα αν δεν πάρει το «πράσινο φως» από τον  Έντι Ράμα.


Διάφορα Άρθρα