«Θα σταθούμε όρθιοι» έλεγε ο Φράγκος απο τα Μαράσια…Θα τους κάψουμε συνεχίζει ο Στρατηγός Φλώρος

«Θα σταθούμε όρθιοι» – «Μην αμφιβάλλετε για τις δυνατότητες του ελληνικού στρατού» διαβεβαίωνε ο Στρατηγός Φράγκος  τότε υπηρεσιακός ΥΕΘΑ απο τα Μαράσια το 2012

Την βεβαιότητα εξέφρασε ο υπηρεσιακός υπουργός Άμυνας Φ.Φράγκος, σε δηλώσεις του από το χωριό Μαράσια του Έβρου όπου παρευρέθηκε για το ετήσιο Μνημόσυνο της Κυράς των Μαρασίων Βασιλικής Λαμπίδου.

«Μην αμφιβάλλετε για τις δυνατότητες του ελληνικού στρατού. Το επαναλαμβάνω και πάλι. Ναι μεν δύναμη αποτροπής, αλλά ισχυρή, σιωπηλή στρατιωτική δύναμη που εάν απαιτηθεί θα κάνει εκκωφαντικό θόρυβο».

Όπως είπε, «δεν είναι τα υλικά αγαθά, αλλά οι ηθικές αξίες, ο πολιτισμός, η Ιστορία μας, οι παραδόσεις μας, οι οποίες μας επιτρέπουν να παραμείνουμε όρθιοι, και -όπως υπογράμμισε– θα σταθούμε όρθιοι».

Στη ίδια πορεία βαδίζει ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Καταδρομέας  Στρατηγός Φλώρος που αμέσως μετά τη δήλωση …«Θα τους Κάψουμε αν πατήσουν τα ποδάρια τους σε Ελληνικό Έδαφος»  το τερμάτισε !

Το μήνυμα που έστειλε ήταν βροντερό και οι Τούρκοι δεν το πήραν καν χαμπάρι πριν ξεδιπλωθεί και λάβει θέσεις μάχης Νότια της Καρπάθου  o Στόλος …Ένα σημείο κλειδί για την Άμυνα του Αιγαίου!

Ο Α/ΓΕΕΘΑ έκανε όλες μαζί τις Βολές που κλειδώνουν το Θαλάσσιο χώρο του Αιγαίου κάτι που είχε να συμβεί χρόνια τώρα με το πρόσχημα της οικονομικής Κρίσης


Διάφορα Άρθρα