«Θερμό αναμένει» ο Στρατηγός Φράγκος …Απογοήτευση από τον «Έμπορο των Εθνών»

Θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο μπορεί να υπάρξει ανά πάσα στιγμή, δήλωσε σε πρόσφατη  συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα  ο Στρατηγός ε.α Φράγκος Φραγκούλης …Βαθειά γνώστης της Τουρκικής Στρατιωτικής πραγματικότητας!

O Στρατηγός Φράγκος τόνισε πως οι Τούρκοι έχουν το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού και ότι πρώτος στόχος της Τουρκίας είναι το σύμπλεγμα του νησιωτικού Καστελόριζου…Αλλά θα το μετανιώσουν  πικρά

Προς αυτή την κατεύθυνση εκτίμησε πως η πολιτική κατευνασμού που ακολουθεί η Ελλάδα δεν αποδίδει με την Τουρκία.

Σε κάθε περίπτωση, συνέχισε, η Ελλάδα έχει την αποτρεπτική δύναμη να συντρίψει την Τουρκία σε περίπτωση διένεξης μεταξύ των δύο πλευρών! (Υπάρχουν τα Σχέδια  στα Συρτάρια του Πενταγώνου)

Η Ανακήρυξη και Οριοθέτηση της Ελληνικής ΑΟΖ. Απογοήτευση από ΗΠΑ και Τραμπ..

Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:
Η αποτίμηση του ταξιδιού του κυρίου Πρωθυπουργού επισκιάστηκε από τα γεγονότα στο Ιράκ..Ο Πρόεδρος Τραμπ δεν παρέχει εγγυήσεις, διότι λειτουργεί ως « Έμπορος των Εθνών»και όχι ως ηγέτης..
Επιβεβαιώνεται ότι σε οιανδήποτε εμπλοκή με την Τουρκία είμαστε μόνοι μας..Ως εκ τούτου ενισχύεις άμεσα την άμυνα, για να διασφαλίσεις την ΑΠΟΤΡΟΠΗ και ανακηρύσσει την ΑΟΖ επι τη βάσει του νόμου Μανιατη 4001 του 2011 που οριοθέτησε μονομερώς υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ.
Επόμενο βήμα διμερείς συμφωνίες οριοθέτησης με Ιταλία, Αλβανία, Κύπρο, Αίγυπτο και για τη Λιβυη υπογράφεις με το Στρατηγό Χαφταρ, ενώ τον ενισχύεις.. να  επικρατήσει  και αφήνεις την Τουρκία να ζητάει αυτή την Χάγη,
Οι «αργυρώνητοι Πρεσπαδόροι» υπέρ της συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου εντός και εκτός κυβέρνησης, που πάντα είναι υπέρ είτε των αδύναμων Σκοπίων, είτε της ισχυρής Άγκυρας και ποτέ με την Ελλάδα επιτέλους ας σιγήσουν, διότι  το «αντίδωρο που απαιτούν από τους εχθρούς» να τους το δώσουν Έλληνες πατριώτες!!