Νεκρός εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής 42χρονος αστυνομικός μέσα σε υπηρεσιακό λεωφορείο της Ελληνικής Αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο αστυνομικός έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο, ενώ στο σημείο κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες αστυνομικές υπηρεσίες προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες του περιστατικού.
Δεν προκύπτουν μέχρι στιγμής ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας
Με βάση τις αρχικές εκτιμήσεις των Αρχών, δεν φαίνεται να υπάρχουν στοιχεία που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια.
Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται να αποσαφηνίσει τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο 42χρονος.
Οι πρώτες πληροφορίες εξετάζουν το ενδεχόμενο ο θάνατος να οφείλεται σε αυτοπροκαλούμενο τραυματισμό, χωρίς ωστόσο να υπάρχει μέχρι στιγμής οριστικό πόρισμα.
Σε υπηρεσιακό όχημα της ΕΛΑΣ
Ο αστυνομικός βρέθηκε μέσα σε υπηρεσιακό λεωφορείο της ΕΛΑΣ, γεγονός που προκάλεσε άμεση κινητοποίηση των αρμόδιων υπηρεσιών.
Η έρευνα επικεντρώνεται στην καταγραφή των στοιχείων από το σημείο και στη συγκέντρωση όλων των δεδομένων που μπορούν να ρίξουν φως στην υπόθεση.
Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται μετά την ολοκλήρωση της αρχικής αστυνομικής έρευνας.














