Θρήνος στη Τουρκία απο την πτώση του Ελικοπτέρου (video )

Four Turkish Air Forces crew members were killed when a military helicopter crashed in Ankara on Dec. 17. DHA PhotoΣε καλώδια υψηλής τάσης χτύπησε το S-70 Sikorsky  που συνετρίβη !

Τέσσερις Τούρκοι  Στρατιωτικοί  του Ελικοπτέρου  σκοτώθηκαν όταν ένα στρατιωτικό ελικόπτερο συνετρίβη στην Άγκυρα στις 17 Δεκεμβρίου. DHA Φωτογραφία

Πολιτικοί και στρατιωτικοί  παρακολούθησαν στις 18 Δεκεμβρίου μια  τελετή για τα μέλη του πληρώματος  του ελικοπτέρου που σκοτώθηκαν   !
Ο Ταγματάρχης Αχμέτ Duman πιλότος , ο υπολοχαγός  Emre Acar πιλοτος , και οι τεχνικοί μηχανικοί Λοχίες Erdinç Salkim και Hüseyin Ulucan σκοτώθηκαν κατά τη συντριβή στις 17 Δεκεμβρίου.
Η τελετή πραγματοποιήθηκε στη στρατιωτική σχολή στην πρωτεύουσα της Άγκυρας , όπου οι τέσσερις είχαν ανατεθεί.

Ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου Cemil Çiçek,  ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου στρατηγός Necdet Özel, ο αναπληρωτής πρωθυπουργός Μπεσίρ Αταλάι και τον υπουργό Υγείας Μεχμέτ Müezzinoğlu καθώς και  οι  διοικητές  των Μονάδων αλλά και συνάδελφοι των νεκρών παρακολούθησαν την τελετή.
Το ελικόπτερο S-70 Sikorsky συνετρίβη κοντά στην πρωτεύουσα Άγκυρα. Ήταν σε μια αποστολή κατάρτισης, όταν χτύπησε τα καλώδια μεταφοράς υψηλής τάσης και συνετρίβη σε ένα πεδίο 19 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης.
Μετά την τελετή, τα φέρετρα των τεσσάρων εστάλησαν στις πόλεις τους σε τέσσερις διαφορετικές επαρχίες, προκειμένου να ταφούν απο τους  δικούς τους ανθρώπους .