Τι συμβαίνει στον Έβρο…Γιατί οι Τούρκοι Στρατοχωροφύλακες πυροβολούν ;

Πολλά ακούσαμε ,πολλά γράφηκαν ακόμη και από Διεθνή ΜΜΕ και αναδημοσιεύτηκαν στον Ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο  για το τι συμβαίνει   στα Σύνορα του Έβρου!

Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται οτι οι Τούρκοι έχουν «κλάσει μέντες» και τα Παλληκάρια της Στρατοχωροφυλακής  που έχουν στήσει σκηνές στις όχθες του Ποταμού του Έβρου ,δεν το έχουν με τα όσα φέρνει η νύχτα και ρίχνουν αράδα τα αβολίδωτα !

Οι Φρουροί των  Ελληνικών Συνόρων εμποδίζουν καθημερινά  μικρές Ομάδες Λαθρομεταναστών  που επιχειρούν να περάσουν νύχτα τα σύνορα του Έβρου και τελευταία μέσω των Περασμάτων του Ποταμού !

Δεν τους αφήνουν να περάσουν με τίποτα  και τους στέλνουν μπρος πίσω από εκεί που ήρθαν και οι Στρατοχωροφύλακες πυροβολούν στον αέρα  υπό τον φόβο των θορύβων της νύχτας και της «Εισβολής»!!!

Το  μόνο που καταφέρνουν  όμως είναι να προδίδουν τη θέση τους στα περάσματα του ποταμού με τους Κομάντος της Ελλάδος  που καιροφυλακτούν και εντοπίζουν τη θέση τους !!

Τα Επεισόδια είναι σχεδόν Καθημερινά και  «Έχουν Γνώση οι Φύλακες του Έβρου»

  • Pic889

    Η απάντηση είναι απλή: Ο Τούρκος δρα με τη λογική των κεκτημένων. 4.5 χρόνια Σύριζα τους έκαναν να νομίζουν ότι τα τρύπια σύνορα της Ελλάδας σε Έβρο και θάλασσα αποτελούσαν κεκτημένο της υπερδιπλωματίας του Σουλτάνου, τώρα βλέπουν το δήθεν κεκτημένο τους να έχει εξαφανιστεί και αντιδρούν σαν απατημένοι προικοθήρες. Σιγά-σιγά βέβαια θα το συνηθίσουν όμως γιατί οι δικοί μας είναι αποφασισμένοι να μην τους αφήσουν τώρα που επιτέλους ήρθε η πολιτική εντολή να προστατευτούν τα σύνορα.