Τι Δύναμη Κρούσης ετοιμάζει ο Μουστάκιας του ΓΕΕΘΑ;…Τι είδε στη «Δύναμη Αποτροπής της Δ»;

Ο Αρχηγός του ΓΕΕΘΑ σε ενημέρωση  των διαπιστευμένων δημοσιογράφων  αποκάλυψε ότι ετοιμάζει  Πολυκλαδική Δύναμη Ταχείας  Κρούσης που θα επιχειρεί παντού  !!!

Προσοχή  όμως από τα συμφραζόμενα καταλαβαίνουμε οτι η Δύναμη Κρούσης δεν θα είναι δύναμη αποτροπής αλλά Κρούσης δηλαδή Επιθετικής Δύναμης και των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων  ,υπό των Εντολών  του Α/ΓΕΕΘΑ  και όχι ταχείας αντίδρασης όπως είναι σήμερα η Δύναμης «ΔΕΛΤΑ»

Εμείς όμως να επισημάνουμε χωρίς να γνωρίζουμε κάτι παραπάνω ,οτι αν δεν αποκοπούν οι σχέσεις  των Δυνάμεων που θα πάρουν μέρος στην συγκρότηση της Δυνάμεως  με τους Κλάδους και να γίνει μια Δύναμη καθαρά ανεξάρτητη ,δεν πρόκειται να ευδοκιμήσει αυτή προσπάθεια !

Αν όμως η σκέψη είναι η δημιουργία μιας ακόμη απλής δύναμης από ανεξάρτητες Μονάδες που θα μαζευτούν την τελευταία στιγμή δεν πρόκειται να κάνουμε απολύτως τίποτε …«Το πνεύμα Μονάδος πρέπει να κυριαρχεί»

Το παράδειγμα του Σώματος των Πεζοναυτών των ΗΠΑ  που πέρασε από χίλια κύματα πρέπει να οργανωθεί στα σημερινά πρότυπα πρέπει να μας προβληματίσει!

Οι Δηλώσεις του Α/ΓΕΕΘΑ  έγιναν μετά την εκτέλεση της 1ης ασκήσεως «ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ » επί ημερών του ,στη Δοκό της Ύδρας  και γιατί όχι σε νησί του Ανατολικού Αιγαίου άραγε ;

.Δηλώσεις Α/ΓΕΕΘΑ Πτεράρχου Χρήστου Χριστοδούλου σε ενημέρωση εκπροσώπων ΜΜΕ στις 8 Απριλίου 2019: • Σκοπός η δημιουργία ταχείας, πολυκλαδικής δύναμης κρούσης, ικανής να επιχειρεί αποτελεσματικά σε τόπο και χρόνο που θα απαιτηθεί. (Οι τρεις Κλάδοι ακόμη μιλούν διαφορετική γλώσσα. είπε!!!!)

Τι να είδε άραγε ο Μουστάκιας του  ΓΕΕΘΑ και τα πήρε άσχημα ;