Τι ποινές να έπεσαν άραγε στα Αλβανά για τα «παραγγέλματα» σε Μονάδα Τεθωρακισμένων ;

Απέφυγε να απαντήσει ο ΥΕΘΑ για το ύψος των ποινών στους Αλβανούς που έκαναν ρεζίλι το Στράτευμα δίνοντας παραγγέλματα στους Έλληνες Νεοσυλλέκτους και βάζοντας μάλιστα να αναφωνούν και Αλβανικές λέξεις …

«Στους δύο οπλίτες θητείας άμεσα υπαιτίους επιβλήθηκαν οι προσήκουσες για το μέγεθος του παραπτώματος που υπέπεσαν πειθαρχικές ποινές και ελέγχθηκαν πειθαρχικά τα αρμόδια υπηρεσιακά όργανα της Μονάδας, για τα οποία διαπιστώθηκε η ύπαρξη απορρεουσών έμμεσων ευθυνών».

Αυτό γνωστοποίησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, με θέμα «Αλβανοί δίνουν παραγγέλματα σε Έλληνες στρατιώτες».

Ο κ. Βελόπουλος επικαλέστηκε δημοσιεύματα του Διαδικτύου, της 15ης Ιανουαρίου 2021, σχετικά με «ένα βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπό τον τίτλο «Αλβανοί δίνουν παραγγέλματα σε Έλληνες στρατιώτες», το οποίο κινητοποίησε τους επιτελείς του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ).

Στο βίντεο αποτυπώνονται δύο νεαροί, ένας εκ των οποίων φορά στολή παραλλαγής και ο δεύτερος είναι ντυμένος στα μαύρα. Και οι δύο φορούν στο κεφάλι τους μπερέ και μιλούν στην κάμερα άπταιστα αλβανικά.

Στη συνέχεια, ο ένας εκ των δύο στρέφεται προς μία ομάδα ατόμων δίνοντας το παράγγελμα: «Επιλαρχία, προσοχή. Σημειωτόν, εμπρός μαρς», ενώ βάζει την ίδια ομάδα να φωνάξει μία λέξη».

«Για το συγκεκριμένο συμβάν διενεργήθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ), προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα η βιντεοσκόπηση και η ανάρτηση αυτής σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία μάλιστα ολοκληρώθηκε άμεσα» συμπλήρωσε ο κ. Παναγιωτόπουλος.

Σχόλιο : Ποιες να είναι οι προσήκουσες ποινές κ.κ του ΥΠΕΘΑ σε κάποιους που έκαναν ρεζίλι το Στράτευμα και όχι μόνο; Ελπίζουμε μόνο να εξαντλήθηκε το όριο του ΥΕΘΑ ;

.Αν και  η άμεση  απέλαση των Αλβανών και των οικογενειών τους ,θα ήταν ενδεικνυόμενη ποινή  και θα έστελνε το μήνυμα που πρέπει σε όσους προσβάλουν τη χώρα και το λαό που τους  φιλοξενεί και τους ευεργέτησε !!!

  • Herald

    Οπως καταλαβατε ολοι οι ποινες ηταν χαδια αλλιως θα γνωστοποιουνταν και θα χρησιμοποιουνταν σαν παράδειγμα και για αλλους γιαλατζι Ελληνες στα χαρτια .
    Πολυ σωστη η τοποθετηση του αρθογραφου για αμεση απελαση αυτων και των οικογενειων τους άλλα μαλλον εχουμε περιπτωση στερησεων εξοδων η βαθμου και αλλων ανοησιων χωρις αντικρυσμα.
    Το μηνυμα που περναει η χωρα με την φοβικη μη ελληνοπρεπη ηγεσια σε καθε παρασιτικη μειονοτητα ειναι σαφες.
    Κανετε οτι θελετε αφου σοβαρη τιμωρια δεν υπαρχει.