Τι ψάχνουν οι Τούρκοι στο Αιγαίο και παραβιάζουν με τα «CN-235»; (Μόνο σήμερα είχαμε 28)

lusaxane-oi-tourkoiΤι ψάχνουν οι Τούρκοι στο Αιγαίο και προχωρούν σε καθημερινές Παραβιάσεις -Παραβάσεις  από τα γνωστά Καταγραφικά -Κατασκοπευτικά  CN-235  ;

Σίγουρα ούτε για εντυπωσιασμό είναι ,αλλά ούτε και για πρόκληση …Το τι ψάχνουν είναι γνωστό αλλά δεν τους κάθεται ! Άσε που οι Τούρκοι για να μην στέλνουν τα μαχητικά που δεν έχουν χρόνο και καύσιμα ,αλλά στέλνουν τα αργουκούνητα  CN-235 και προχωράνε σε Παραβιάσεις-Παραβάσεις  στην οριογραμμή ,ούτε βέβαια αποτελούν απειλή ώστε να στέλνουν μαχητικά τα Επιτελεία !

 Όμως οι Τούρκοι καταγράφουν με όλα τα μέσα που διαθέτουν τις αντιδράσεις της Πολεμικής αεροπορίας και σήμερα από ότι φάνηκαν είχανε αρκετή δουλειά !

 Λυσσάξανε οι Τούρκοι ψάχνοντας τους «Ελληνικούς» Exocet …Σε όλο το Αιγαίο !

Σοβαρές πληροφορίες  δείχνουν πλέον με τον ποιο κατηγορηματικό τρόπο τι ψάχνουν οι Τούρκοι καθημερινά στο Αιγαίο …Η μετατροπή των Ελληνικών   ”exocet” και η τοποθέτηση τους σε εποχούμενα οχήματα του Πολεμικού Ναυτικού έχουν γίνει ο εφιάλτης των Τούρκων !

Λυσσάξανε οι Τούρκοι και έβγαλαν στο Αιγαίο τα CN-235 που έχουν δυνατότητες καταγραφής σημάτων  ραδιοσυχνοτήτων  και όχι μόνο ,αλλά με τα χουνέρια που τους έκαναν οι Επιτελείς του Ναυτικού τους πείσμωσαν …
‘Oμως οι Eποχούμενοι πύραυλοι EXOCET  είναι εύκολο να μεταφερθούν σε χρόνο ρεκόρ αλλά και να πλήξουν στόχους στη θάλασσα από μεγάλη απόσταση με τρομακτική ευστοχία όπως το απέδειξαν και στις πρόσφατες βολές έχουν γίνει ο εφιάλτης των Πασάδων του Τούρκικου Πολεμικού  Ναυτικού !
Η ώρα των αντιαβακικών τύπου μπόφορς πακτωμένα και εύκολο στόχο για τα Τουρκικά μαχητικά έχει παρέλθει οριστικά και αμετάκλητα  !
 

‘Ολη την ημέρα με συνοδεία μαχητικών οπλισμένων τα  ”CN-235” γυροφέρνουν συγκεκριμένο νησί στο Βόρειο Αιγαίο, αλλά έλα όμως που τα ναυτάκια τους μετακινούν μόνο νύχτα και αλλάζουν τις συχνότητες της ”PA” σαν τα πουκάμισα !

Γυροφέρνουν οι Τούρκοι προτιμώντας όμως  τα νησιά που έχουν πάνω τους φυλάκια …”Να μην ξεχνάμε ο …φόβος φυλάει τα έρημα” !Βετεράνος

Για την Ιστορία …

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ   :     –

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ :      4 (3 CN-235 & 1E/Π)

ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ     :       4

ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ      :       –

ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ     :      4

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ    :     24

ΕΜΠΛΟΚΕΣ       :      –

ΠΕΡΙΟΧΗ           :  ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

Όλα τα αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν και αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.