Τείχος απο μπετόν έστησαν οι Τούρκοι στα Σύνορα με τη Συρία (vid)…Εμείς τι κάνουμε στον Έβρο;

Τείχος από μπετόν που στήθηκε στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας για να εμποδιστούν τα λαθραία περάσματα, λαμβάνονται & νέα μέτρα με φράχτη και αγκαθωτό σύρμα.

Οι Τούρκοι ενισχύουν συνεχώς το τείχος τους στα ΝΑ σύνορα, εμείς τι κάνουμε στον Έβρο;» Στις εγκαταστάσεις εκεί στα συνοριακά σημεία συνεχίζουν να τοποθετούνται μπλοκ από μπετόν ύψους ενός μέτρου, πλάτους 2,5 και βάρους 1 τόνου.

Επίσης πάνω από τα τείχη τοποθετείται συρμάτινος φράχτης και πάνω από αυτό αγκαθωτό σύρμα. …Δείτε το video

​Περίπου 20 χιλιόμετρα συνοριακής γραμμής μέσα σε 6 μήνες καλύφθηκαν με τείχος από μπετόν, φράχτη και αγκαθωτό σύρμα. Τα βάρους 1 τόνου μπλοκ από μπετόν, ο φράχτης και το αγκαθωτό σύρμα, συνεχίζουν να μοντάρονται στην πλευρά της Συρίας.

Σχ: Όταν είχε αρχίσει να χτίζεται ο φράχτης στα σύνορα με την Συρία, κάποιοι Τούρκοι αξιωματούχοι είχαν κάνει τις γνωστές ¨αγαπούλικες¨  δηλώσεις για τα σύνορα κ.λ.π.

Τώρα βέβαια κανείς τους δεν μιλάει για το τείχος που στήνουν στα ΝΑ σύνορα τους,  Και από την μεριά τους καλά κάνουν που το στήνουν.

Εμείς να τα βλέπουμε, που βγάλαμε τις νάρκες,  εγκαταλείψαμε το τείχος  και την τάφρο στον Έβρο και τώρα γίνεται το έλα να μπεις…Απο τις Ορδές όλων των φυλών του Ισραήλ στην Ελλάδα, που σε λίγο θα είναι μια Ελλάδα χωρίς τους Έλληνες !

Σε μετάφραση από τα TourkikaNea.gr