Την ώρα που τα Τουρκικά «Νατοϊκά» Αεροσκάφη «Βομβαρδίζουν» τα νησιά μας ,εμείς θα φυλάμε με «F-16 Block 52+ Adv» τον …Εναέριο χώρο της Αλβανίας & του Μαυροβουνίου !!

Στον ουρανό πάνω από το Μαυροβούνιο  αρχισαν να περιπολούν από χθες  δύο ελληνικά F-16, στο πλαίσιο αποστολής του ΝΑΤΟ.

Η Ελλάδα, με δύο F-16 Block 52+ Adv. και η Ιταλία με δύο Eurofighter, θα ελέγχουν τον εναέριο χώρο του Μαυροβουνίου και της Αλβανίας  στο πλαίσιο της «Συμμαχικής Αλληλεγγύης»

Οι Πολιτικές Αεροπορίες Ελλάδας και Ιταλίας θα ελέγχουν, επίσης, την κίνηση πάνω από το Μαυροβούνιο, έως ότου η Ποντγκόριτσα (πρωτεύουσα της χώρας) αποκτήσει τις σχετικές τεχνικές δυνατότητες.

Τα πρώτα Ελληνικά F-16 που θα πετάξουν πάνω από το Μαυροβούνιο στο πλαίσιο της σχετικής απόφασης του ΝΑΤΟ ανήκουν στην παλιότερη μοίρα της Πολεμικής Αεροπορίας, την 335 που σταθμεύει στην 116 Πτέρυγα Μάχης στον Άραξο.

Οι Ελληνικές και οι Ιταλικές δυνάμεις θα περιπολούν με εναλλαγή 15 ημερών πάνω από το Μαυροβούνιο.

Τα ελληνικά F-16 συνδυάζουν τη συγκεκριμένη συμμαχική αποστολή, με την επιτήρηση και του αλβανικού εναέριου χώρου.

Την ώρα που οι Τούρκοι αλωνίζουν στο Αιγαίο ,εμείς στέλνουμε τα καλύτερα και Ισχυρότερα μαχητικά μας με τους Άριστους Χειριστές που προέρχονται απο τα Θρυλικά A-7  να φυλάξουν του Βαλκάνιους ,που δεν κινδυνεύουν απο πουθενά !

Απλά υποστηρίζουμε την {Πολιτική του ΝΑΤΟ κατά του Πούτιν και μετά έχουμε παράπονα που ο Πουτιν τα έχει κάνει πλακάκια με τους Τούρκους !

Ως εκ τούτου τα ελληνικά αεροπλάνα θα πετούν πάνω από Αλβανία και Μαυροβούνιο για 15 συνεχόμενες ημέρες και μετά θα αντικαθίστανται από τα ιταλικά Eurofighter.

Σε ένδειξη αλληλεγγύης των Συμμαχικών, η Ιταλία και η Ελλάδα θα βοηθήσουν τώρα στην προστασία του εναέριου χώρου του Μαυροβουνίου.

Τα ιταλικά και τα ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη θα συνεχίσουν να εδρεύουν στις χώρες καταγωγής τους, πηγαίνοντας στον ουρανό όταν είναι απαραίτητο.