Το ΠΓΥ «ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ» φέρνει ελπίδα και γίνεται ένα με το Αιγαίο! (video)

336Ευχαριστήρια επιστολή για την οργάνωση αποστολής Ιατρικού κλιμακίου με το κατάπλους ΠΓΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ από τον δήμαρχο της νήσου Σαμοθράκης !

Αξιότιμε κε. Αρχηγέ,

Σας ευχαριστούμε θερμά για την επίσκεψη του δεύτερου κλιμακίου Προληπτικής Ιατρικής με το ΠΓΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ για την εξέταση των κατοίκων Σαμοθράκης που υλοποιήθηκε στις 7/6/2017.

Είναι πολύ σημαντικό για την μικρή νησιωτική περιοχή η βοήθεια του προγράμματος προληπτικής ιατρικής με την στήριξη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο αριθμός των πολιτών που προσήλθαν και εξετάστηκαν έφτασε στους 130, γεγονός που αποδεικνύει τις μεγάλες ανάγκες του πληθυσμού για εξετάσεις αλλά και την άριστη οργάνωση από πλευράς εμπλεκόμενων φορέων.

Εκτιμούμε πολύ την άμεση ανταπόκριση, αποτελεσματικότητα και εξυπηρέτηση των ιατρών που συμμετείχαν στην αποστολή.tt2ik5

Για την επιτυχή υλοποίηση του προγράμματος παρακαλώ να διαβιβάστε τα συγχαρητήρια μου και ευχαριστίες προς την Ναυτική Διοίκηση Αιγαίου, στον κυβερνήτη του ΠΓΥ Προμηθεύς, στο πλήρωμα και σε όλα τα μέλη του ιατρικού κλιμακίου, καθώς και τη Διοίκηση και το προσωπικό του Ναυτικό Κλιμακίου Σαμοθράκης για την υποστήριξη.

Σας ευχαριστούμε πολύ και σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο σας.

Με εκτίμηση

Ο Δήμαρχος

Βίτσας Αθανάσιος

Σχόλιο:  ΝΑ επισιμάνουμε εδώ οτι Κυβερνήτης του ΠΓΥ «ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ είναι ένα «Διαμάντι του ΠΝ»  και πρώην Εκπρόσωπος τύπου του ΓΕΝ με τον οποίο είχαμε την τύχη να συνεργαστούμε …Μπράβο Διαμαντή !!!