Τον έζωσαν τα φίδια το Στρατηγό …Ειδικά μετά & από το «Αρμενικό!»

Ο Στρατηγός Φράγκος σχολιάζοντας το Εξαιρετικό  άρθρο του Στρατηγού Μανωλάκου που με Στρατηγική σκέψη  ανέλυσε την κατάσταση που διαμορφώνεται στον Καύκασο …Κατέθεσε τις δικές του προτάσεις, αλλά και παντού στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα !!

Εξαιρετική ανάλυση του Αντιστράτηγου ε.α. Μανωλάκου..

Αυτό που απομένει ως Βουλευτης του κυβερνώντος κόμματος να πείσει την επιτελική ομάδα του Μαξίμου άμεσα να προβεί:
— Στον τερματισμό της από δεκαετίας αποστρατικοποίηση των Ενόπλων Δυνάμεων, που μόνον αυτές εναντι του Γείτονα ΝΑΤΟΙΚΟΥ αρπακτικού είναι η εγγύηση για την ΑΠΟΤΡΟΠΗ και ως εκ τούτου διασφαλίζουν  την κατοχύρωση της Εθνικη κυριαρχίας..
Αύξηση της ΘΗΤΕΙΑΣ, διότι οι μονάδες που διοίκησε ως Διοικητής ΑΣΔΕΝ έχουν επάνδρωση, που η κατάσταση κρίνεται άκρως ανησυχητική «emergency».
Άμεση χρηματοδότηση του ΣΞ & ΠΑ, που  κατασκευάζουν  UAV’s & CUAV’s, αθόρυβα ομάδα στελεχών προκειμένου να προβούν σε μαζική παραγωγή και να μην αγοράζονται  με δεκάδες εκατομυρια, αυτά που στοιχίζουν μερικές χιλιάδες ΕΥΡΩ.
Να απαιτηθεί η καταβολή της ρήτρας, αν το ΤΠΝ πήρε το Υ/ Β 214 πιο φθηνά από τα Ελληνικά, ως προέβλεπε η ΟΧΙ η σύμβαση..
Να τελειώνουμε με προμήθεια άμεσα ετοιμοπαράδοτων φρεγατών και αεροσκαφών..
Διασφάλιση τεχνικής υποστήριξης (FOS), για νέα και υφιστάμενα οπλικά συστήματα ασχέτως χώρας προμήθειας..
Αυτά τα ελάχιστα απαιτούμενα..
—-Τα επι πλέον  η εν ενέργεια ηγεσία των ΚΛΑΔΩΝ εγγράφως πέραν της ήδη οποίας άλλης ενημέρωσης να πράξει με αποδεκτή κυβέρνηση και αντιπολίτευση ..

 Το παράδειγμα της Αρμενίας οι απανταχού πολιτικές ηγεσίες το παίζουν Πόντιοι Πιλάτοι, όταν επέρχεται η ήττα στο πεδίο των επιχειρήσεων , τα «λούζεται» η εκάστοτε Στρατιωτική ηγεσία!!

https://veteranos.gr/stratigos-manolakos-syberasmata-ke-didagmata-apo-ton-polemo-tou-nagkorno-karabach/