Τουρκικά F-16 έσπασαν το φράγμα του Ήχου στη Βόρειο Χίο…(Η Φατμέ πήγε διακοπές;)

Ισχυρή εναέρια «έκρηξη», η οποία ήταν ιδιαίτερα αισθητή στην Βόρεια Χίο, σημειώθηκε ένα λεπτό πριν τις 19:00 της Τρίτης 23 Φεβρουαρίου 2021 κι όλα τα στοιχεία και τα χαρακτηριστικά παραπέμπουν σε Τουρκικό μαχητικό ή μαχητικά αεροσκάφη που έσπασαν το φράγμα του ήχου.

Ισχυρή έκρηξη, η οποία ήταν ιδιαίτερα αισθητή στην Βόρεια Χίο, σημειώθηκε ένα λεπτό πριν τις 19:00 της Τρίτης 23 Φεβρουαρίου 2021 κι όλα τα στοιχεία και τα χαρακτηριστικά παραπέμπουν σε μαχητικό αεροπλάνο που έσπασε το φράγμα του ήχου…Σύμφωνα με το astraparis.gr

Ταυτόχρονα, ακούστηκε ο θόρυβος από αεροσκάφη που απομακρύνονταν και η όλη η διαδικασία διήρκεσε περί τα δύο λεπτά.

Πρόκειται για τέσσερα τουρκικά μαχητικά F-16 τα οποία παραβίασαν το FIR Αθηνών, νωρίς το βράδυ της Τρίτης 23 Φεβρουαρίου μεταξύ Λήμνου – Λέσβου.

Το ένα  Τουρκικό ζεύγος επέστρεψε αφού παρέμεινε για περίπου 15 λεπτά, ενώ το δεύτερο κινήθηκε προς την περιοχή Σάμου – Χίου.

Αν τα γεγονότα συνδυαστούν  αυτά με την διαρροή της δήθεν  Παρενόχλησης του Τουρκικού πλοίου Τσεσμέ και τις δηλώσεις του Ακάρ για νόμιμη απάντηση ,αλλά και τις απογευματινές δηλώσεις του Τσελίκ περι ανατροπής των διπλωματικών ενεργειών …» Φαίνεται οτι η Φατμέ αποφάσισε να πάει διακοπές»