Τουρκική Ναυτική Άσκηση «SEA STAR «& Βολές…Στη Μαύρη Θάλασσα! (video)

1Άσκηση της Τουρκικής Διοίκησης Ναυτικών Δυνάμεων,  με την επωνυμία «SEA STAR» πραγματοποιήθηκε  από τις  27 Μαρτίου – έως τις 07 Απριλίου του 2017 στη Μαύρη Θάλασσα. (29)

α. Στις 31 Μαρτίου 2017    εκτελέστηκαν βολές  σε στόχους  ξηράς  από πλοίο επιφανείας και βολές  κατά στόχου από υποβρύχιο  σε κατάδυση με suüst subharpoo κατευθυνόμενο βλήμα

. Στις 1 του Απριλίου 2017, τα πλοία  κλήθηκαν  να αντιμετωπίσουν  απειλές σε πραγματικές συνθήκες πολέμου, που προσομοιώνουν υψηλής ταχύτητας και υψηλής τεχνολογίας μη επανδρωμένων εναέριων και επιφανειακών στόχων!

Φρεγάτες, Corvetteς  εκτέλεσαν βολές  επ(17)ιφανείας με βλήματα , Sea Sparrow, Evolved Sea Sparrow, SM-1 ,Stinger  βολές πυροβολικού  απο πυροβόλα διαφορετικών δια τρημάτων !

Σχόλιo: Όπως  όμως φαίνεται και στο video οι βολές που εκτελέστηκαν επιλέχθηκε να επικρατεί άπνοια και να  είναι με ήρεμη θάλασσα και τα πλοία να σε κατάσταση πλήρης ακινησίας κάτι που δεν προβλέπεται …Αφήστε που τα  ακούνητα Σκάφη θα είναι άριστος στόχος στα Εχθρικά Πολεμικά  και ο νοών νοείτω!

 

3Περισσότερα Άρθρα