Η Τουρκική Προπαγάνδα εν δράσει και από πρακτορείο «ANADOLU «

Έλληνες στρατιώτες άνοιξαν  πυρ την Τετάρτη  στους παράνομους μετανάστες που περιμένουν τα σύνορά τους να περάσουν στην Ευρώπη. γράφει και ANADOLU στην Αγγλόφωνη έκδοση και συνεχίζει:

Αρκετοί  λαθρομετανάστες  που πέρασαν στην προστατευτική ζώνη μεταξύ των συνοριακών πυλών της Τουρκίας και της Ελλάδας τραυματίστηκαν και νοσηλεύτηκαν αφού οι ελληνικές δυνάμεις τους έδιωξαν με σφαίρες.

Η  Τουρκία πρόσφατα «χαλάρωσε «την πολιτική της για την λαθρομετανάστευση, επιτρέποντας στους μετανάστες να επιδιώξουν την είσοδο τους  στην Ευρώπη.

Περισσότεροι από 130.000 παράνομοι μετανάστες έχουν περάσει στην Ευρώπη μέχρι στιγμής αφού ανοίξει η Τουρκία τα σύνορά της, κατηγορώντας την ΕΕ ότι δεν εκπλήρωσε τις υποσχέσεις που έδωσε στο πλαίσιο μιας συμφωνίας του 2015 σχετικά με την κρίση των προσφύγων.

Η ελληνική αντίδραση στους παράνομους μετανάστες και τους αιτούντες άσυλο ήταν σκληρή,  με ρίψη δακρυγόνων ,ενώ τουλάχιστον  «δολοφονήθηκαν»  και δύο άτομα από τις ελληνικές δυνάμεις ασφαλείας!!!!

Σχόλιο: Κάποτε το συγκεκριμένο πρακτορείο ήταν αντικειμενικό ,αλλά τα τελευταία 2 με 3 χρόνια έχει καταντήσει φερέφωνο του Ερντογάν και της Παρέας του